marketplace

„Vannak barátnőim, azoknak ajánlhatlak papucs ügyben ?” – nem mindenki szalad ki a világból, ha velünk találkozik.

Nem tudom, ti milyen arányban tapasztaljátok, hogy a lányok között is egyre több az értelmes és bevállalós, akit nem zavar az, hogy mi a cipőikért rajongunk. Az egyik vinted csoportos facebook posztban ahol éppen nagy felháborodás lett az egyik kollégánk miatt (itt írtam róla), sok csaj megnyilvánult értelmesen is, és én persze mindenkinek írtam. De tényleg mindenkinek.

Egyetlen egy bunkó választ kaptam csak, viszont megismerkedtem két olyan csajjal is, akik rohadtul szimpik lettek és érdeklődve válaszoltak, sőt az egyik még meg is kérdezte, miután vettem tőle két kidobásra ítélt papucsot / szandált / magas sarkút, hogy mit fogok csinálni vele. Mutatom is miket :

A lányt nem mutatnám most meg, de higgyetek nekem, ha még emlékeztem Jázminra az oldalról, akkor őt szorozzátok meg kettővel. Az Instán 46ezren követik. Miután megvettem ezeket, látja, hogy „kattos” vagyok és kikereste a leghasználtabb szandáljait. A Pumát pld. még ma is hordja egész nap – mezítláb !!!!

Tudom, hogy sokatoknak nem jönnek be a túra szandálok, de a csajok kibaszottul sokat hordják ezeket, és imádják mezítláb belecsusszantani a talpikójukat, mint azt az alábbi chat is mutatja :

Most komolyan ! Ki írj ilyet ?

Majd beszámolok róla, mik a fejlemények. A hét elején megkapom a felső két szandált, aztán jöhetnek a többiek is. Egyetlen hátránya, hogy sokat fizetek érte, de nem fogok csalódni azt érzem !!

A másik kedves csajszi azonnal küldött képet is felvéve, de ő kétszer ennyiért adta volna a két szandált, amennyit rászántam és amennyiért a fentieket megvettem.

Nem tudom erről végleg lemaradtam-e, egy kollégánk is licitált rá közben 🙂

A durva dolog a beszélgetésünkben az alábbi volt :

El tudjátok ezt hinni ? Vendégpapucs, amiben naponta akár 6-7 lány is beleteszi a lábikóját. Ez tényleg a NIRVÁNA lesz, ha meg tudok szerezni egy ilyet. Aztán megszűnik az oldal majd, elértük a csúcsot és ezek után már nem lehet tovább fokozni :))) Nekem ez a téma eszembe sem jutott volna, olvashatjátok, hogy a csaj dobta fel.

Kedves rinyáló picsák, akik hisztiztek azon, ha rátok ír egy srác, hogy megvenné a használt cipőtöket, tanuljatok az itteni, nálatok sokkal intelligensebb lányoktól és vegyétek észre, hogy kibaszott 2023 van !!! Nem kell kiszaladni a világból, nem mindenki olyan lúzer, mint a barátotok / férjetek, aki csak a takaró alatt kúr meg titeket és aztán befordul a fal felé.

What’s your Reaction?
+1
8
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1