marketplace

Vinted ajánló: itt a nyár vége, adják el a lányok a szétjárt szandáljaikat !

Legalábbis nagyon remélem, hogy így tesznek és nem dobják ki a kukába az agyonhordott és kellemesen illatozó lábbeliket, hanem gondolnak ránk és átadják fillérekért, hogy mi pedig szagolhassuk, nyalhassuk és baszhassuk őket.

Sokat használt bőr szandál kétezerért (36)

Nagyon szerethette a csaj, de most már olyan állapotban van, hogy tovább ad rajta: Hilfiger az egyik, a másik meg Vagaabond. Nem olcsóak, de szerintem kellemesen büdösek lehetnek !

Megkötős nyári szandálka (40)

„Sokat használt nyári cipő. Különleges, mert a szalagokkal kell megkötni. Jo állapotban van. 40-es a lábam. A képen látszik hogy kicsit ki is lóg belőlle. Ezért én olyan 39 – 39.5 mondanám a méretet.”

Eléggé megviseltes lábikója van a csajnak, de negyvenes bassza meg és a szandálka is csak 500 forint !!! Basznám.

Pink szétjárt köves papucska (36)

Nagyon picike lábikója van a csajnak és ezt a papucsot szerintem totálisan széthordhatta, kellemes szaga lehet. 1000 ft-ot kér érte.

Kriszti 41-es szétjárt Bassano-ja

„Széles lábfejre is kényelmes” – mondja Kriszti, aki sajnos nem tett fel képeket felvéve a lábikójával 🙁 A Bassano egyébként is az egyik kedvenc márkám !

Szétjárt büdös 41-es cipők és szandálok

Barbi nagyon nem szégyenlős és simán tesz fel bikinis képet is magáról. De minket most nem ez érdekel, hanem a lábfeje, ami hatalmas!! 41-es!!! Nézzétek mennyi mindent árul a gyesen lévő kismama:

Ismeretlen lányka hatalmas szandáljai (42)

A legvégére egy 42-es, illetve kettő szandált hagytam, amik lábujjasak és eléggé használtnak tűnnek, próbáltam nyomozni a csajt, de semmi infó róla, nem tudom így bevállalja-e valaki ezeket a szépségeket?

Vinted linkek továbbra is tőlem emailben : curt@shoefucker.hu

What’s your Reaction?
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0