sztorik

Andris igaz története: Ildi fotózása

Sziasztok!

Rég volt olyan fotózásom ahol az elejétől a végéig állt volna a farkam,de ez a mostani abszolút ilyen volt. Azt hiszem hogy unokahúgom mellett megtaláltam azt a szexi tinilányt aki tökéletes. Ildikó minden szempontból a megtestesült álom nekünk cipőbaszóknak: gyönyörű arc,kerek cicik és segg, formás hosszú és eszméletlenül „illatos” lábak és kellő mértékű szégyentelenség és magamutogatás. Amíg Nóriban még megvan egy bizonyos fajta „ártatlanság” (tudom,hogy nagyon beteg és perverz, de nem érdekel, hogy az unokahúgom, nagyon megbasznám!) ,addig Ildikó abszolút élvezi ha fotózzák és szereti megmutatni a bájait a kamerának, ahogy a képeken is látni fogjátok. Kivételesen ingyen csináltam a portré sorozatot, mert remélem hogy a közeljövőben nem csak a cipőjébe fogok beledurranni, hanem a szűk kis punciját is megtölthetem a gecimmel. A következő szexis fotózást már meg is beszéltük október végére.

Szóval régóta készültünk Ildikóval erre a fotózásra és össze is jött végre. Rohanós napja volt, úgyhogy úgy beszéltük meg, hogy a cuccait nálam hagyja a stúdióban és majd érte jön egyik nap. Beállított egy táskányi ruhával hozzám egy eszméletlen egyszerű, de szexi szettben. Farmer,fekete hasnál megkötős top, sportcipő. Megbeszéltük, hogy átöltözés nélkül kint kezdünk a szabadban. Gyors smink után lerúgta a sportcipőt és felhúzta a magas sarkút amit magával hozott. Itt jött a nagyjából másfél órán át tartó merevedésem, mert olyan illatok csaptak meg cipő csere közben, hogy nem tudom nektek leírni. Az egész stúdióban terjengett az a szexi lábszag, az a leírhatatlan aroma ami egy ilyen rohadtul jó csaj lábaiból képes áradni! Igen drága Ildi, attól függetlenül, hogy kibaszott jó nő vagy eszméletlenül izzad a lábad! Ez nekünk cipőbaszóknak pedig külön öröm,ha kiderül egy jó nőről, hogy egy mocskos lábú ribanc! Egy klasszikus fazonú, nagyon szexi, de olcsó kínai magas sarkút hozott.

Ezeket nekem nagy öröm baszni ,mert eszméletlenül tudnak büdösödni még új korukban is. Fotóztunk vagy másfél órán keresztül egyre merészebb és farok állítóbb szettekben. Látjátok a képeken, hogy milyen kurva jó nőről van szó. Amikor végeztünk és elment magamra zártam az irodát és jött az őrület. Nem volt a magas sarkúban talpkosz. Még nem alakulhatott ki,mivel szinte teljesen új darab, de az ízek és az illatok leírhatatlanok voltak. Csak szagoltam és nyaltam a cipőt belülről de az átélt izgalmak hatására nagyon sokszor meg kellett álljak a baszással, mert alig tudtam tartani a gecim. Nem is bírtam sokáig. Telibe élveztem nagyjából három perc után. Hagyom beszáradni takarítás nélkül, had járjon egy ilyen jó csaj a gecimben! Lesz Ildivel még sztori több is! Fogadjátok sok szeretettel perverzek!

Verjétek ki rá sokszor:)

What’s your Reaction?
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0