elmélkedés

Már megint megtaláltak minket egy Facebookos csoportban.

Lehet hogy ti is tagok vagytok (én igen), a Vinted Hungary facebookos csoportban, ami a legnagyobb ilyen Magyarországon. Állítólag már egyszer az oldalunk is szerepelt rajta, de ezt hosszas kutató munkával sem találtam meg. A tegnapi nap megint létrejött egy poszt, ahol az egyik kollégánkat szólják le, aki totálisan intelligensen próbált megvásárolni egy cipőt egy csajtól, aki persze ezen nagyon felháborodott és bosszúból még ki is posztolta – aztán történtek érdekes dolgok, amit egy jó hosszú posztban fogok újra megmagyarázni és megmutatni nektek is és remélem talán nekik is.

A történet még májusban kezdődött, amikor is megtaláltak egy csajt, aki használt zoknit árult :

Erre a posztra is „sziporkáztak” a lányok és viccesebbnél viccesebb beszólásokat küldtek be, amitől én éreztem kínosan magam és nem azért, mert én is vertem már ki szagos zoknira, hanem miattuk.

A tegnapi poszt is hasonló volt, csak ott éppen egy cipőt szeretett volna megvenni egy srác, aki egyébként tök normálisan próbálta megkérni a csajt, hogy ugyan már hordja egy pár napig mezítláb előtte, aki ezen totálisan kiakadt.

Innen eléritek a magasröptű beszélgetést a Vinted Hungary csoportban.

Nézzük szépen sorban az észrevételeimet :

  • Azt írja Noémi, hogy … „vigyázzatok vele, mert lábfétis gyanús”. Édes ! Aki büdös használt cipőt szeretne venni, az nem lábfétis gyanús, hanem az AZ ! Lábfetisiszta, vagy cipő fetisiszta. Mind máig kibaszottul nem értem, hogy miért kell ezen kiakadni 2023-ban ?? Nem bűncselekmény történt, nem erőszakoltak meg senkit és még csak nem is lopták el az öltözőből vagy a strandról a cipődet, hanem egy hirdetési oldalon, ahol árulsz egy terméket próbáltak meg illedelmesen megkérni valamire !
  • A végtelenségig ne gondoljátok, hogy akit tiltottatok a saját nevében próbálkozik, sajnos pont miattatok nem vállalhatjuk fel magunkat, mert „mennyire undorító már és bbrrrr és fujjj”. Habár nekem a közvetlen környezetem azért tudja, mi a szitu (kollégák stb.), mert tesztelem őket pld. egy talpas csajos fotóval a mobilom háttérképeként, és aki megkérdezi, hogy miért?, annak elmondom, hogy azért mert szeretem a női lábakat. Szóval én mint a foot-fetish keresztes lovagja a való életben is hirdetem az igét, nem csak itt a neten 🙂
  • Nézzük a kommenteket, amik megint csak egy fajta intelligenciáról tanúskodnak mindkét irányban. Viszont az egész kommentelés a másik irányba fordult el, mert volt aki azt írta, hogy nem kell ezen meglepődni, csak drágábban adni és kész. Aztán volt aki meg minket reklámozott :

„Viccesebbnél viccesebb” hozzászólások csakis lányoktól, de vannak érdeklődők is 🙂

Tudom, hogy már csekkoljátok is a csajok neveit akiket itt láttok, de ha a facebook linkre kattintotok fentebb, akkor egyből ki tudjátok keresni őket 🙂 Szóval a dolog eléggé visszásra sikerült, már szóba kerültek a koszos bugyik is, amik minden ilyen beszélgetésben szoktak, és ezzel is próbáltak viccelni a maguk módján. Volt egy csaj, aki szerinte elmebetegek vagyunk simán és kezeltetni kellene minket.

Az egész elmegy egy vicceskedő szánalmas irányba, ahol a nagy része a hozzászólóknak úgy érzi, hogy ő most akkor ír valaki kurva vicceset és aztán nézegeti percenként, hogy hányan küldtek a szenzációs poénjára nevető fejet.

Egészen biztosan lesznek még ilyenek akik Facebook huszárként majd újra fellelik a Magyar Cipőbaszók Oldalát, amit csinálhatnék úgy is, hogy csak tagok láthassák (gondolkozom egy ilyen változaton egyébként), de mint már írtam is próbálok én lenni a magyar foot fetish scene-ben a hírvivő és elfogadtatni ezt az egészet szélesebb körben. Mert annak az 500-600 embert akik naponta jönnek látogatni és olvasni minket, nem kell győzködnöm.

Jja és még valami. Amikor az ilyen kommenteket olvasom, akkor jut az is eszembe, amik nem régen tudatosultak bennem, még pedig az, hogy sokaknak az internetet a Facebook jelenti. Nem keresnek fel önállóan weboldalakat, fórumokat, semmi más weboldalt, csak a Facebook adja nekik az internetet. Borzasztó dolog ez, és sok fiatalnál is látom hogy így tesznek, csak őket a Tiktok veszi meg, de erről való elmélkedésem már tényleg nem egy fétis blog témája kell hogy legyen. Elég lenne pedig beírniuk szinte bármely keresőbe, hogy „cipő baszás”, vagy „shoefucking” és máris megtalálnának minket.

Ha bárki bármi fejleményt ér el ebben az ügyben és ír az ottani csajok közül valakinek, akit eléggé intelligensnek tart, az kommentben vagy akár emailben írja már meg nekem! Kedves Alexandra, neked pedig üzenem, hogy nagyon örülök, hogy a faszom látványa örökre beléd égett, már megérte az oldalt működtetnem 🙂

Csak hogy el ne feledd :

What’s your Reaction?
+1
2
+1
8
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Cimkék