videó

Egy igazán nekünk való videó: lányok szopják egymás (és saját) lábujjukat

Vannak még rendes csajok a világban, akik megteszik amit mi is szeretünk. Egy percig se higgyük azt, hogy a pénzért csinálják (sajnos de. :)), hanem ők is olyan láb és cipő fetisiszták mint mi.

A lányok persze hogy brazilok. Először csak az egyik lányka esik neki a SAJÁT (!!!) lábujjainak, miközben a szandálkáját sem veszi le. Közben kurvára nem értem, hogy miről beszélnek, mert spanyolul nyomják, de az is lehet, hogy portugálul, ha éppen brazilok. Először az egyik lány, majd a másik is megkóstolja a saját lábujját :

Ez pont egy olyan scene, amiről akkor szoktam álmodozni, amikor kiverem és oda képzelek két olyan csajt, akit jól meg tudnék dugni és ismerem is. Persze ha ez nem lenne elég, akkor még besegít a másik csajszi is és közösen nyalják és szopják a lábujját. A bal oldali csaj egyébként is jobban bejön nekem így az ő lábujjait szopják közösen nem is kevés ideig, mert 24 perces a jelenet.

És amikor már azt hisszük, hogy ennél nem lehet izgatóbb, jön a vége, amikor is leveszik a lábujjas szandálkáikat a lányok és cserélnek, majd nyalni kezdik a másik szandáljának a büdös belsejét !!!

Közben a puncijukat simogatják, ami eléggé gagyira sikerült, ezt az erőltetést nem kellett volna a végére.

Természetesen a teljes jelenetet megnézhetitek nálunk :

What’s your Reaction?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0