baszható marketplace

Vinted ajánló: használt szandálok 500 forint alatt

Sokszor csak elég arra beállítanotok a szűrőt, hogy megadott összeg alatti lábbeliket mutasson a rendszer és máris megtaláljátok azokat a szandálokat, amiket mi akarunk venni. Amikor egy csaj 500 forintért adja el a szandálját, akkor csakis azért teszi, mert kibaszottul szerette hordani és nem akarja kidobni.

A kicsi összeg miatt nem hiszem hogy megérné másképpen a fáradtság, amit tenni kell érte, becsomagolni, elvinni egy feladó pontra meg ilyenek. Szóval szinte biztosak lehettek, hogy érzelmi töltet is tartozik ezekhez a szandálokhoz, azaz rettenet sokáig hordhatta a tulajdonosa, ami egyenlő a kellemesen kopottsággal és az erős szaggal is !!!

Most mutatok 5 db ilyen szandált, amikre már régen pályázok és be is fogok közülük újítani jó párat most hónap elején. Mondjuk kicsit bosszantó az, hogy a szállítás legtöbbször többe kerül mint maga a szandi. Lehet, hogy van átfedés régebbi Vinted ajánlókkal, akkora nagy a kínálat, hogy sokszor már nem is tudom hol a fejem.

Vivien kellemesen büdös szandálja (400 ft)

Nem sok infót tudok a csajról, de ez a szandál már magában megéri az egy espresso árát, nem igaz ? Jó mocskosnak tűnik a belseje.

Dórika szétjárt platformosa (490 ft)

Ezek a bőr belső talpú szandálok vagy túl jó minőségű bőrből készülnek és semmi illatuk nincs, vagy pedig rettenetesen büdösek. Én ez utóbbira tippelek ez esetben.

Annamari „párszor használt” szandálja (500 ft)

Megértem én, hogy nem lehet leírni azt, hogy péppé hordott büdös szandál, mert akkor még ki is tilt a Vinted. Pedig ebben az esetben erről van szó, gyakorlott szemeim látják a mocskot és érzik a szagot is 🙂

Renike zárt orrú Esprit cipője (395 ft)

Látom hogy mennyire kellemesen kopott a belseje, szóval az illata is meg lehet, főleg, hogy zárt az orra a cipőnek.

Irodista csajszi szétjárt körömcipője (800 ft)

A legvégére egy kicsit drágább cuccot hoztam, de a lábujjlenyomatok máris faszfelállítóvá tették csak a képek alapján is. Azonnal basznám.

What’s your Reaction?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0