saját baszások

Sorba basztam a két kedvenc fapapucsomat.

Mostanában nagyon rákattantam a fapapucsokra, már ki is néztem magamnak vagy hármat megint, amit vásárolni fogok Vintedről, csak várom a fizetéssseemm. Mondjuk én nem ünneplőbe öltözök be, hanem elkúrom vagy 10 ezret azonnal használt szandálokra / papucsokra …

Nemrégen néztem át a kollekciómat és válogattam ki belőle azokat a szandálokat, amiket ingyen akarok odaadni nektek, de erről majd később. Ekkor vettem észre, hogy Büdös lábú Adrienn lábujjlenyomatos fapapucsa sajna nincs sehol, de tutira a házban lehet valahol. A barátnőm akarta hordani még a nyáron, de aztán rájött, hogy ebben nem nagyon tud járni sem, szóval elkallódott valahová.

Nna nem baj, van még három új, amit lehet baszni és nyalni – szagolni közben. Nézzük is sorban mik ezek és kiktől vannak.

Az első áldozat a szexi irodai Milf néni fapapucsa, amit rendesen hordott, mert a talpbetét része is el van csúszva és a lábujjlenyomatok is kiválóan kivehetők rajta. Azóta alkudtunk még egy másikra is, de azt elhappolta valaki előlem. Pedig még felvéve is küldött képeket a néni :

A papucsot kegyetlen jó baszni, rettenetesen picike, én inkább 35ösnek mondanám, hiába van a talpára írva, hogy 37-es. Volt amikor már a gecim is belecsorgott a papucskába, eléggé gyorsan.

Aztán jön ez a nagyobb papucs, aminek a tulajáról nem sok infót tudok, csak azt, hogy Milf ő is. Egyébként jellemzően az idősebb nők szeretik a fapapucsot hordani kivétel néhány bevállalósabb fiatal tini. Kemény 800 forintért vettem a nénitől a cuccost és 39-es a mérete. Nézzétek még miket árul a csaj; igazi irodai szétjárt cipők:

Totálisan más érzés a faszomnak, másképpen öleli körbe, mint az előző picike szandál, az már inkább szorította, ez pedig kényelmesen odafér. Kegyetlenül izgató és sokkal, sokkal más szaga van mint az előzőnek, büdösebb is.

What’s your Reaction?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
3