baszható

Lassan vége a nyárnak, gyorsan be kell vásárolni használt szandálokból !!

„Jó csajok szétjárt büdös szandálokat árulnak” rovatunk megunhatatlan és kifogyhatatlan. Nézzük a legújabb válogatásomat 5 alaposan használt szandállal / papuccsal és hasonló lábbelivel. Aki a végéig olvassa, megint kap egy ajándékot (ne, ne scrollozzatok oda már most !!)

Pécsi csöcsös csajszi szandáljai (39)

Kezdjük is egy atom durvával, a szexi nagy mellű csajszi több éve hordott szandáljait árulja, hol bevállalható, hol pedig borsos áron. Csak azért nem veszek tőle semmit egyelőre, mert a „hibátlan”, szöveg nálam kizáró ok. Nyálaskodó szar, utálom mikor ezt mondják valamire.

MILF Erika szétjárt büdös szandáljai (37)

Főleg az e barna magas sarkú faszfelállító, amiről már azt sem tudja a csaj, hogy milyen márka volt, mert lekopott a felirata is. Kellemesen mocskosnak tűnik !

Retro gumi szandál és használt női cipő (37)

A csajszi fehér gumi szandálja alaposan szarrá lett járatva, de sajnos felvéve ő sem csinált képet, pedig már úgy megnéznék egy Retro szandált felvéve.

Evelin használt fapapucsa (37)

„Fapapucs, amin látszanak a viselés nyomai.” Ó drága, mi azt nagyon szeretjük, ha látszanak a nyomok. Kellemesen illatosnak is tűnik a cucc.

Erika szép nagy széthordott negyvenes szandáljai (40)

Itt a meglepi, hogy mutatok a csajról is képet, és aki hozzám hasonlóan nagy szandál fan, annak ezek eléggé be fognak jönni ! Szopnám nagyon azokat a hatalmas nagy lábujjait a drágának !

Ha bárki szeretne ezek közül vásárolni, írjon és megadom a Vinted linket.

What’s your Reaction?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0