sztorik

Andris és az unokahúga cipői 7. rész: újrakezdődtek a próbák :)

Sziasztok perverzek!

Megkezdődtek a szokásos csütörtöki próbák és hatalmas örömömre Nóri is jön megint! Tegnap bejött átöltözni szokásához híven. Megint eszméletlen szexi volt ahogy láthatjátok a képeken is:) Sajnos most a harisnyát magán tartotta,pedig nagyon a farkamra szerettem volna húzni egy kicsit:)

De most el sem szakadt,fel sem futott hatalmas bánatomra. Egy kicsit többet beszélgettünk a szokásosnál, mert alig találkoztunk a nyáron. Csak futólag amikor bejött néha kávézni,vagy mosdóba hozzám, akkor meg nem volt lehetőségem kezelésbe venni a cipőit. Megint csak elvesztettem a fejem! Imádom ezeket a klasszikus fazonú tűsarkúkat! Puhák belülről és eszméletlen kényelmes faszra húzni ezeket! Ez meg ráadásul különösen izgalmas a színe miatt:)

Szeretem ezeket a kurvás neon színeket! Kétszer is elmentem, igaz, hogy az első geci engedést nem tudtam felvenni olyan hirtelen jött, pedig figyeltem rá,hogy néha megálljak a baszással,de olyan eszméletlen jó szaga volt a cipőnek,hogy egy jó mély szippantás és egy enyhe belenyalás után azonnal megindult a gecim. Le sem lankadtam,úgy basztam tovább a cipőt,mert olyan intenzív illata és íze volt,hogy minden igazi lábfétises,cipőbaszó álma ez a kis magassarkú! A második élvezés szerencsére jobban sikerült. Telibe lőttem a cipőt. Hagytam benne,mert ebben a melegben amúgy is hamar beszárad:) Nagyon jó volt megint a szexi kis unokahúgom cipőit megbaszni:)

Élvezzétek ti is perverzek;)

What’s your Reaction?
+1
10
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0