elmélkedés

Szakmai véleményem: van egy szint, amitől már nem tud tovább büdösödni egy női Converse.

A birtokomban van legalább 4 db, aminek szinte ugyanolyan a szaga. Kegyetlenül erős, brutálisan büdös, de szinte ugyanaz. Ezt nagyon, nagyon furának tartom és ha lenne rá pénzem, akkor meg is vizsgáltatnám egy csúcs laborban, hogy miért van ez az érdekesség …

A két leges leges LEG büdösebb Converse a Jázminé és a mostani rendelésem szinte teljesen ugyanaz szagilag, ezért jutottam erre a megállapításra. Ezeket a cipőket én nem szoktam megdugni, csak szagolom faszverés közben, de arra viszont annyira tökéletesen megfelelnek, hogy nem is tudok ennél jobbat elképzelni.

Van egy kollégánk, aki volt olyan szerencsés és Korinnától is tudott Converse-t vásárolni, ami miatt a mai napig rettenetesen irigylem. A lányok nagyon szeretik a Converse-t titok zoknikával hordani, de sokszor van, hogy csak mezítlábasan bújnak bele. Biztosan mindenkinek volt már ilyenje és tudja, hogy nem a világ legkényelmesebb cipője, de a lányoknak nagyon szeretik, mert mind a mai napig trendi és mondjuk fesztiválra járni kiválóan alkalmas.

Jázmin Converse-e nálam szinte vitrinben van tartva, mert ez az egyik legelső cipő amit vásároltam, igazán jó csajszitól. Mocskosság szempontjából talán ez még ennél a másiknál is mocskosabb, de a szaga totálisan ugyanaz. Ki is próbáltam, hogy becsuktam a szemem és úgy szagoltam meg egymás után mindkettőt és nem tudtam megkülönböztetni – ezt rohadtul érdekesnek találom.

Vagyok olyan szerencsés helyzetben, hogy ma délután egyszerre fogom szagolni mind a kettőt, ez olyan mintha egyszerre megbasznám a két csajt, de úgy hogy nem is tudnak róla. (nna jó azért nem olyan, de az agyamban kicsit hasonló, amikor bekattanok)

Természeten ezekbe soha az életben nem fogok beleélvezni, mindíg is csak szagolásra és esetleg nyalásra fogom használni őket, de arra nagyon.

Mondjuk így :

Nektek van büdös Converse-etek amit csajtól vettetek és mit gondoltok róla, vagy mi a legdurvábban szagos cipő, amit valaha basztatok ?

What’s your Reaction?
+1
2
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1