sztorik

Andris igaz története: macskát etetni ment az ismerős tini csajhoz

Andris megint aktivizálta magát és egy kurva jó kis történettel örvendeztetett meg minket. Biztosan emlékeztek még rá, ő az, akihez az unokahuga szokott bejárni átöltözni és amíg táncpróbán van ő megbassza a csaj cipőit. Itt vannak az eddigi történetei, amiknek minden egyes szava igaz történet.

A nyár nekem eléggé pangás volt cipőbaszó fronton. Amióta Nóri nyári szüneten van és nincsenek táncpróbák azóta nem igazán volt alkalmam semmit a farkamra húzni a mai délelőttöt kivéve.

Fotósként abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy mindenféle szexi tinilányt fotózhatok,gyakran eléggé szexi ruhákban,pózokban. Így történt ez a múlt héten is amikor egy baráti házaspár lánya keresett meg, hogy készítenék-e róla fotókat. Kapva-kaptam az alkalmon,mert Dorka egy nagyon szép és szexi kis tinilány és eléggé sokszor visel ő is magas sarkút. Kimentem hozzá. Felállítottam a világítást a hátteret és elkezdtünk fotózni. Egy vadító piros ruha volt rajta egy kék platform magas sarkúval és vékonyabb fényes harisnyával. Pózolt,csacsogott ahogy ezek a lányok szoktak és az egyik pillanatban lekapta az egyik cipőjét és olyan pózt vett fel,mintha odakínálná a cipőjét egy alapos baszásra ( ezt látjátok a képen). Megcsapott a cipő illata és a harisnyás lába illata és mondanom sem kell, hogy egyből felállt a faszom. Arra gondoltam, hogy meg kell basszam ezt a cipőt bármi áron!

A szerencse megint a kezemre játszott a dolgok alakulásában,mert két nap múlva Dorka anyja ( kollégám a munkahelyemen,egyébként kibaszott jó milf,majd az ő cipői közül is megbaszok egyet legalább) megkért, hogy etessem már meg a macskát kétnaponta, amíg ők elmennek nyaralni. De ha nem tudom vállalni az sem baj, majd megkér mást. Mint lelkes macskatartó azonnal igent mondtam a dologra.

Ma délelőtt felmentem megetetni a cicát. Miután a macska evett magamra zártam Dorka szobáját és rohantam a szennyeshez és a cipős szekrényhez, és reménykedtem, hogy a harisnya is és a magassarkú is ott van még:) Szokásomhoz híven először a harisnyát vettem kezelésbe. Nem tudom nektek leírni az illatokat és az ízeket! Két nap után is benne volt minden aroma amit egy szexi kis ribanc lába hagyhat maga után! Majdnem eldurrant a faszom miközben ráhúztam az egyik felét, miközben a másikat szagoltam és nyaltam. Egy kicsit vertem a faszom rajta a harisnyával, de meg kellett álljak, mert féltem, hogy idő előtt eldurranok és nem marad gecim a cipőre. Lehúztam a harisnyát a faszomról és felpróbáltam a cipőt. 37-es. Nyitott orrú ( amúgy is ezek a kedvenceim, főleg harisnyával. Irtó kurvás tud lenni így viselve. ),15 cm magas velúr platform. Nem lehet régóta használatban, mert egy kis kosz van még csak  benne, meg a lábujjak lenyomata is csak halványan látszik még. De az illata már így is eszméletlen farokállító.

Elkezdtem szép lassan, majd egyre gyorsabban baszni. Néha megállva,mert annyira izgató az illata, hogy alig tudtam visszatartani a gecim. Sajnos a farkam sem fért bele elölről, ezért kreatívan minden lehetséges pózban megbasztam, miközben kinyaltam belőle azt a kevés kis koszt ami benne volt. Amikor már végképp nem bírtam tovább hatalmas adag gecit lőttem a kurvás kis magas sarkúba amit hagyok beszáradni, majd utolsó alkalommal amikor megyek etetni, kicsit kitakarítom. A harisnyát is hagyom úgy. Had száradjon bele az előnedvem. Már a gondolattól is áll megint a farkam,hogy ismét egy szexi kis ribanc fog a gecimben mászkálni ezentúl.

Élvezzétek perverzek:) 

Videó a baszásról :

Videó a geci engedésről:

És a cucc a szandálkában :

Látjátok milyen jó alibi a macska etetés? Én is így kezdtem a cipőbaszó karrieremet és az oldalon is az volt szinte az első poszt.

What’s your Reaction?
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2