Egyéb kategória

FRISSÍTVE !! (megjött a csomag) Szakadt talpú papucsot és undorítóan büdös Converse-t vettem egy bomba csajtól.

A hétvégén találtam rá erre a két gyöngyszemre és azonnal rávetettem magam. Szállítással és a Vinted hasznával együtt is csak 2300 forint volt a kettő. Nézzük is meg közelebbről, hogy milyen kis baszható kidobásra ítélt cuccokat fogok nyalogatni nemsokára:

„Viseltes Concverse-em eladó, egy tisztítás ráfér” írja a csaj, és abban biztos lehet, hogy a tisztítás az ki fog maradni, Ellenben szagolni fogom a büdös belsejét, amiben remélhetőleg sok éven át izzadt a büdös kis talpa. A csajok nyáron simán hordják mezítláb is a Converse-t, így tett Jázmin is, akitől ugyancsak ilyen színben van már egy büdös cipőm. Talán belegondolva az a legbüdösebb, a cipőket illetve, amit vettem.

Nézzétek ez is mennyire szarrá van járva, ki szoktam bontani teljesen a fűzőket, kihajtom a nyelvét és úgy szagolom és nyalom a belsejét.

A másik ugyanennek a csajszinak a pappere, ami a kedvenc papucsa volt (azt írja és éveken át hordta). Látszik is rajta, mert az egyik képen a talp része kívülről már totálisan meg van repedve.

Azok a szopnivaló lábujjak, te atya úr isten !!!!

Pár napon belül (még a héten) itt a cucc és máris forgatok róluk egy unboxing és egy baszós videót is.

UPDATE, meg is érkezett a csomag, és az olyan büdös, hogy most éppen álló fasszal írom ezt a posztot, ahogy megszagolgattam a papucsot és a cipőcskét. A papucs, elképesztően rettenet büdös, simán savanyú szaga van, tényleg atom sokáig hordhatta a csajszi. Alig várom, hogy baszhassam !!!!!!!! A beléjük nyalásra meg már nem is merek belegondolni …

What’s your Reaction?
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2