saját baszások

Baszom Dorina szétjárt büdös szandáljait.

Rohadt jó a csaj, csak sajna nem tehetek ki képet róla, de higgyetek nekem, csodás mellekkel és isteni lábikóval, ami kellően illatos is. Már rendeltem is tőle még két szandálkát, mert imádom a lábszagát. A két szandál mellé rendeltem még annak idején (májusban) egy Adidas cipőcskét, amit aztán továbbadtam az egyik kolléganőmnek, mert nagyon steril volt és egyébként sem rajongok a sport cipőkért baszásilag, mert nem látom a belsejüket.

Ami maradt, az a két szandálka, az egyik egy Reserved, lapos talpú, a másik pedig egy magas platformos bőr belsejű. Ez utóbbit valami egészen elképesztően kegyetlenül jó baszni, talán leginkább Jázmin Stradivarious szandálja ilyen kényelmes (mondjuk az sokkal sokkal mocskosabb és büdösebb is), és annak a belseje selyem, ennek pedig pihe puha bőr, ami kegyetlenül jó érzés a faszomnak.

Itt baszom és szagolom a szandált:

A másik a Reserved lapos talpú, ami megint csak kellemesen illatozik, de nem egy nagy szám, de ha már megvettem akkor kicsit ezt is megkúrom:

A rész végére a kezembe adódott egy másik ugyanekkor vásárolt szandál is és ha már ott volt akkor kúrtam egy kicsit ezt is. Durva látni a különbséget egy 42-es (!!!) és egy szexi kis 37-es szandálka között. Milyen jó lenne ha a két csajnak a talpait is így össze tudnám hasonlítani !

És ha már ott volt ez a hatalmas baszott nagy giga szandál, akkor ezt is basztam egy kicsit :

Aztán pár nap után újra elővettem a bőr szandálkát, de most már bele is nyaltam és megéreztem az isteni lábizzadtságot. Kész is lettem tőle :

A beleélvezés elmaradt, mert még óvom a belsejét a drága kis szandálnak a gecitől:

A hűséges poszt olvasásnak is megvan a jutalma, mutatok a csajsziról egy pózolós képet, amin nem látni az arcát:

What’s your Reaction?
+1
5
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0