baszható

Vinted ajánló: kiválogattam nektek 8 olcsó szandált, amik a leges-leghasználtabbak az oldalon

Az emailek alapján, amiket kapok tőletek, azt szűröm le, hogy ti is a szétjárt agyon hordott szandálokat szeretitek, amik ha lehet eléggé erőteljesen illatozzanak a csaj lábkoszától és talp izzadtságától és ha lehet akkor ne is kelljen értük sokat fizetni.

Ha bármelyik megtetszik akkor dobjatok egy emailt és megadom a Vinted linkjét a lábbelinek: curt@shoefucker.hu

Emese megkötős szandálja a cuki lábujjaival (39)

Sajnos a lábujjai nem járnak a csomaghoz, de kétségünk ne férjen hozzá, hogy tökéletesek lesznek a szandálok és kellemesen illatoznak is. Ha a csaj azt írja, hogy alaposan használt, akkor azt el kell hinnünk neki 🙂 Isteni lábméret egyébként a 39-es. Sok csajnak van ekkora lábikója, akik mondjuk 175 cm feletti magasak azt tapasztalom. Pont jó baszni az ilyen méretűt, nézzétek milyen szexi a kis kantárka, ami a nagy lábujját fogja a csajnak !!

Petra szétjárt bőr szandálkája. (39)

Nna tessék még egy ebben a talp méretben! Petra is azt hirdeti, hogy alaposan használt állapotban árulja ezt a remek kis széthordott lábujjas szandálkáját. a Vinted pofátlan hasznával együtt is csak 700 forint !! Egy jobb espresso ára … Isteni érzés lehet bőrtalp a fasznak, és szerintem szemből is lehet kúrni, olyan nagy a pántja és állítható is !

Javításra szorul ez a Vagabond szandál (38)

Mert annyira sokat hordta a csajszi, hogy javítani kell. Ráadásul ez az első terméke amit elad, szóval ingyen postával úszhatjuk meg a dolgot: „Sajnos az egyik oldalon a bőrpánt kiszakadt a talpból. Cipésznél könnyen javítható – vagy aki ügyes, bőr karkötő alapanyagnak is megveheti 🙂” Nem édes. Nem karkötő lesz belőle, hanem a faszomon fog csusszanni a kellemes bőr talpa, amiben éveken át izzadt a talpikód !!

„Párszor” használt magas talpú szandál (37)

Cukker kis 37-es használt platformos szandál, ami elvileg csak párszor volt felvéve. Azért a lábujj lenyomatok nem igazán ezt mutatják, szerintem hordta azért alaposan a csaj. Nemrégen vettem egy hasonlót, amin csak a lábujj lenyomatok voltak ennyire benyomódva és valami egészen elképesztően büdös a szandál. Arra tippelek, hogy ez is olyan lehet.

Szarrá hordott kis Jenny Fairy (38)

A csajszi nem nagyon ír arról, hogy hány nyarat izzadt a talpán ez a kis baszható csoda, de a lábujj lenyomatok alapján én minimum kettőt mondanék.

Babett kidobás előtt álló mokaszinja (38)

A csaj cipőmániás lehet, mint mi (csak másképpen azért …), és nagyon sok cipőt / szandált árul Vinteden, de ezek közül is a legbüdösebbnek ez a szétjárt mokaszin tűnik. Annyira nincs sok mocsok benne, mint a kedvencemben, de eléggé baszhatónak látszik.

A leghasználtabb piros BASSANO szandál (38)

A végére egy bónuszt hagytam magamnak, ez pedig ez a lengyel széthordott szandálka, ami a mániámmá vált ugyanis ezzel a szandállal kezdtük annak idején az oldalt, lassan már két éve. Ez a szandál még annál is

Ezt ezer millió %, hogy meg fogom venni, kegyetlenül baszhatónak tűnik, és habár sokkal kisebb mint a birtokomban lévő isteni szép 41-es, alig várom hogy baszhassam ezt is.

What’s your Reaction?
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0