baszható

Új vásárlásai Vintedről: Dóri két büdös szandálja és Alexa szétjárt 39-es lábujjasa.

Azért így hónap végére még csak beújítottam magamnak két szexi szandált.

Dorinától vettem annak idején egy Adidas-t (nem volt semmi szaga és továbbadtam), és két szép kellemesen használt szandált. Az egyik egy reserved, amit ugyancsak lehet továbbadok majd, de van közte egy pántos bőr belsejű, ami brutálisan beszívta a csaj lábizzadtságát és mikor nyalom érzem a keserű ízt. Szóval tökély egy lábimádónak. És persze még baszni is kurva a jó a széles bőr belsejű lábbelit 🙂

Ugyancsak tőle vettem meg ezeket a szétjárt szandálokat. Dorinának nagyon széles a lábfeje, mit a képeken is láthatjátok, szóval jó nagy felületen tud izzadni. Régebben irtóztam a széles lábfejű csajoktól, de mostanra igazából már nem válogatok, ha jó csajhoz tartozik, akkor bármilyen lehet.

Mindkettő S. Oliver márka és azzal fogott meg, hogy rengeteget hordta (mint írja a hirdetésben) és úgy látom a fotókon hogy a lábujj részénél brutálisan mocskos lehet.


A másikat is promóztam már fel nektek; Alexandra extra hosszú szopnivaló lábujjai miatt. Alig várom hogy szagolhassam és a faszomra húzhassam a szandálját. Pontosan mint Jázmin isteni lábikója, csak ez két számmal nagyobb. Bárcsak a talpait is láthatnám …Egy ezresért adta + posta ezeket a csodákat. Mivel úgy látom hogy ennek a szandálnak is fa a talpa garantált a kellemes lábszag és a keserű talpíz is.

A ma délutánom elvileg szabad lesz EGYEDÜL, szóval előszedem a 41-42-es ocsmány büdösségeket és jó alaposan sorba baszom majd őket. (végül aztán nem ez történt, hanem megtaláltam Jázmin széthordott szexi táncos cipőjét és azt gyaláztam le)

Videó is lesz, milyen durván mocskos a szandál, ezt csak a mostani közeli fotókon látom igazán 🙂

Itt a drága lábikóján van :

What’s your Reaction?
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1