beleélvezés saját baszások

Megbasztam az új kedvenceimet és a végén egy büdös fapapcsuba élveztem bele.

Nem is emlékszem, hogy meséltem-e már nektek az új 38-39-es szarrá hordott fapapucsról, amit vettem. Lehet hogy csak akartam írni róla, és ez a Reddites baszakodás betett.

A címben említett fapapucson kívül a rettenet büdös és kegyetlenül mocskos balerina még a kedvencem és ez a nagy platformos 39-es szandál, amiről nem is gondoltam, hogy mennyire jó baszni és milyen kényelmes lehetett a csajnak és ezért hordta szét és izzadt bele a csodás 39-es talpa.

Szóval szépen sorba baszom a kedvenceimet és a végén egy kéz nélküli geci spriccet engedek a fapapucs belsejébe. Egyébként mostanában nagyon ráindultam a fapapucsokra, már van 5 db és ezeket a leges-legjobb baszni, ráadásul nincs ami elnyelné a fában az izzadtságot és a büdösséget.

Ezzel is kezdem a baszást, isteni finom érzés a faszomnak, de ezt a videóban is jól látni:

Igazából szerintem márkája sincs ennek a platformos szandálnak, de a belseje pihe puha bőr, és egy képen amit küldött a csaj látszik, hogy eléggé széles a lábikója, szóval ebben kényelmesen izzadhatott a drágának. Most meg az én faszomon feszül és kinyalom éppen belőle a talpkoszt :

Tudtam hogy a büdös balerina szagától végem lesz és ezért hagytam ezt a végére. Egyszerűen nincsenek rá szavak, mennyire kegyetlenül mocskos és persze büdös is. Nem is bírom sokáig és folyik a gecim a fapapucsba:

What’s your Reaction?
+1
0
+1
1
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0