videó

A saját lábát szagolgatja ez a lány, de a flip flip papucsának a talpába már nem mer belenyalni.

Azért ne legyünk totálisan telhetetlenek és becsüljük meg az ilyen tiniket. Tudom, hogy csak a pénz miatt csinálja és nem ebből áll a hétvégéje, de akkor is rohadtul kevesen vannak a világon akik ezt így bevállalják és még azt is engedik, hogy filmre vegyék őket.

Az oldal, ahonnan van egyébként egy olasz fétis lap a Dafnefetish. Persze a számukra legjövedelmezőbb platformon árulják magukat; a a Clips4Sale-en. Sikerült egy pár jelenetet beszereznem és a jobbakat majd megosztom itt is veletek.

Annyira zseniális minden pillanat, hogy egy lábfetisiszta / cipőimádónak ez kihagyhatatlan, így két részletben a teljes jelenetet feltöltöttem:

A csajszi simán szagolja a saját talpát és a lábujjait, és nem gond neki az sem, hogy leszopja a lábujjakat. A szétjárt feltehetően tényleg büdös lábujjas papperját is szagolgatja, de amikor meg kell neki nyalnia az már sok. Nem értem egyébként hogy miért ? Talán a valóságban nem az övé a papucs (nem hiszem), vagy csak mondjuk a lábikója nem volt olyan erősen illatozó, mint a papucs belső talpa. Mi szétnyalnánk a belsejét abban biztos lehet a drága kis olasz tini.

Itt van a zseniális videó első része:

Második rész:

What’s your Reaction?
+1
4
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0