Egyéb kategória

Ritka az, amikor moziban is láthatsz meztelen talpakat.

Én rettenet film mániákus vagyok és habár még nem néztem meg a Barbie c. filmet, amiről szól a poszt, de a héten meg fogom. Amire azonnal felkaptam a fejem az a részlet, amikor Barbie (Margot Robbie), rájön, hogy már nem tűsarkon jár többé és úgy ébred, hogy „flat feet”-je van, azaz simán jár, mint minden halandó. Mindezt egy IMAX mozivásznon látni azért megdobogtatja minden lábimádó kis szívét és a nadrágját is 🙂

Nem egy gagyiság egyébként a film, nem hiába nézik annyian, egy klassz társadalom kritika és nem pedig egy nyálgép mese. A csaj talpai már a trailerben is benne voltak, de most már Youtube-on is megfigyelhetjük mert csináltak róla editeket és rajonganak érte, annyira hogy Margot-nak nyilatkoznia is kellett, róla, hogy az ikonikus jelenetben nem lábmodellt alkalmaztak, hanem az ő tékély lábikója volt.

Nem ez az első alkalom egyébként, szinte minden filmjében volt már mezítláb a drága. Tarantino kolléga (ugyancsak klubtag és a leghíresebb lábimádó) naná, hogy csinált egy snittet vele koszos talpakkal a moziban :

De, ha emlékeztek, már a Suicide Squadben is láthattuk bőven a kis 38-asát megvillanni. Nem hiába, ugyanis kibaszottul tökéletesek a lábujjai a drágának:

What’s your Reaction?
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0