saját baszások

Nem tudom megunni a nővér csaj 41-es Jenny Fairy-jét – újra a faszomra húztam.

Jó érzés, hogy vannak olyan csajok a világban, akik csak simán elfogadják a másik fétisét és nem csinálnak belőle ügyet, ha éppen valaki arra izgul, hogy egy erőteljesen beleizzadt szandált nyalogasson, vagy egy éveken át hordott balerina cipőt szagolgatva évezzen el. Szerintem még mindíg keresni kell az ilyeneket, de – mivel most kicsit nyilvánosságot kapott az oldalunk – szívesen írok erről egy hosszabb posztot is, amiben kielemzem magamat vs. a társadalmat. De most nem ez a fő téma, hanem a szandál baszás.

A drága kis Zsuzsika ezek közé a csajok közé tartozik (100-ból 1. kb.) és minden egyes posztjában le fogom írni, hogy mennyire becsülöm azt, hogy úgy is adott szandált baszni, hogy egészen pontosan tudja, hogy mit csinálok vele nap mint nap. Nem akarom elhinni, hogy a tudat alattijában ne motoszkálna az, hogy ez azért egy egészen icike-picikét izgató.

Itt van Zsuzsika dossziéja, benne minden egyes baszásom.

A szandál mind máig az egyik legjobban baszható hatalmas nagy szandál, ami a birtokomban van. Idén szerintem ebbe élveztem a legtöbbször bele, szerintem már legalább harmincszor, szóval a nyalakodás sztorno, de a szaga még mindíg tökély.

Itt van videóban is:

What’s your Reaction?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
5