Egyéb kategória

Miért álltunk le egy hétre ?

A múlt héten tapasztaltam egy brutális (majdnem 50-szeres) látogatottsági kiugrást és ennek kicsit utána nyomozva kiderült, hogy a lapunk felkerült egy fórumra, ahonnan érkeztek a látogatók. Egy reddites Vinted fórum volt, ami hozta ezt a brutális látogatottsági számot, aminek rohadtul örülök is, de – mivel kibaszott jófej vagyok – egy pár napra kikapcsoltam az oldalt és javítottam egy pár részleten a Magyar Cipőbaszók Oldalán.

Több magyar pornó oldalnak is vagyok adminisztrátora és kezelője és általában az odalátogató userek nem a rácsodálkozó „atya úristen ez meg mi ?” részlegből jönnek, hanem pontosan tudják, hogy mit keresnek. Számítottam erre a reakcióra, de megmondom őszintén, hogy inkább arra, hogy bárki akit nevén neveztem (itt megjegyzem, hogy Facebook profilt soha, de SOHA nem adtam meg és teljes nevet sem írtam ki közvetlenül egyszer sem), ír majd, hogy basszad meg hülye gyerek hát ezért vetted meg a cipőmet, hogy a farkadra húzzad ! Szedjed le a képeimet, de azonnal! – és én meg is tettem volna ezt, ezért csináltam külön egy email címet és vártam a reklamálókat.

Személyesen nem írt senki, csak egy névtelenség névtelenségébe burkolózó fórumon találtak meg (persze hogy a Redditen), ahol a fórumozó lányok olyan fontos dolgokon vitatkoznak több száz válaszos posztokban, hogy mennyire rosszul állt már ennek meg ennek az influenszernek ez a ruha ebben, meg ebben a videóban. („Influnak”, bocsánat …)

A felháborodó posztnak egyébként csak egyetlen pontban adok igazat, ami miatt állt a Magyar Cipőbaszók Oldala egy pár napig; ez pedig a csajok képeinek a felhasználása.

Az admin időszakban átnéztem mind a közel félezer posztomat és mindegyikből eltüntettem a neveket és a kikeresett arcos fotókat.

Viszont a következő dolgokban nem engedek:

  • Miért ne lehetne ennek a fétisnek is egy weboldala a neten? Ha ezt furának tartjátok, akkor ne keressetek rá a többi … fília kifejezésekre, mert ennél szerintem csak ferdébbeket találhattok.
  • A lábfétis a leggyakoribb a fétisek közül és higgyetek nekem lányok, hogy az ismeretségi körötökben is van legalább 2-3 srác, aki bizony be tud indulni egy szép női lábfejre, ne adj’ isten egy szexi magas sarkúra is.
  • Egyetlen akciómmal sem követtem el lopást, vagy bármilyen bűncselekményt. A tulajdonomba került cipőket, szandálokat mindegyiket megvásároltam, azaz pénzt adtam értük így a ti tulajdonotokból az én tulajdonomba kerültek így azt csinálok velük, amit akarok, és ha éppen meg akarom őket baszni és beleengedni a gecimet akkor simán megtehetem.
  • Szerintem soha, de soha nem készült olyan poszt az oldalon, ami ne emelte volna fel piedesztálra a benne szereplő csajt, tehát nem állítottam be negatívan senkit, sőt minden esetben egy olyan részletre hívtam fel a figyelmet, ami felett lehet elsiklott, és az aktív látogatók is csak dícsérték és ámuldoztak azon, hogy lehet valaki ennyire szép és még a lábfeje is tökéletes.
  • Az a pár istennő, akik voltak olyan intelligensek és simán belementek a játékba és adtak el nekem felvételek (legtöbbször egyébként nem olcsón …) azok vállalták azt, hogy ezen az oldalon is megjelenik a lábfejük. Értitek ? A lábfejük, amiről azért nem hiszem hogy sokan megmondanák, hogy basszus, de hát ez meg a Csilla a szomszéd városból, mert felismerem a lábujjait és a talpát is ! 🙂
  • A mai napig tartom magam ahhoz az elmélethez is, amit a Mi ez? c. posztban is leírtam, hogy elismerem azokat a lányokat akiket nem ráz ki a hideg ettől az egésztől és abban is biztos vagyok, hogy bárkit meg tudnék egy sör mellett győzni arról hogy nincs ezzel semmi baj, mégsem egy nekrofíliáról beszélünk.

Az oldal tovább fog üzemelni és igenis, vásárolni fogok a Market-ről és Vinted-ről is használt szandálokat, sőt ajánlani is fogom őket itt. Az arcképeket kihagyjuk, a mai időkben, amikor megbasznak azért is, hogy ha összefirkálsz egy plakátot, inkább úgy döntöttem hogy elkerülöm a baszakodást a személyiségi jogok miatt.

Mindenféle bármilyen értelmes párbeszédnek nem vagyok az elrontója, de vegyétek figyelembe, hogy ez egy személyes blog oldal és ha nem ütközik semmilyen gondba a dolog, akkor én mondom meg, hogy mi legyen és mi ne legyen az oldalon. Örülök nagyon a marketing kampánynak és akit érdekel az járjon továbbra is vissza hozzánk, napi frissítésekkel várjuk a téma iránt érdeklődőket.

Akár ide a poszt alá is lehet kommentelni, de emailt is írhattok : curt@shoefucker.hu

What’s your Reaction?
+1
3
+1
7
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0