beleélvezés saját baszások

Életem talán legmocskosabb és legbüdösebb topánkája – alig bírtam visszatartani a gecimet.

Imádom azt, amikor úgí gondolja egy csaj, hogy az ilyen szarrá járt büdös mocskos topánka is még jó lehet valakinek amit őt éveken át hordott és a benne maradt a talpáról leizzadt talpmocsok. Nem nagyon tudok ennél izgatóbban elképzelni, csak talán azt, hogy ez a dolog még egy nőt is felizgat, netalán még saját magát is, aki éppen hordja. Ezt a vágy-fétisemet élem ki a képzelet-beli történeteimben, amiben leírom az ottani csajokat, akik sokszor a saját büdös szandáljaikat szagolják és nyalják baszás közben.

Most nincs csaj (sajnos) a képletben, csak közvetetten, ugyanis mindíg van egy, akitől a lábbeli származik és csak nagyon kevés esetben noname az illető, mindíg tudnom kell, hogy kinek a talpáról nyalom le a koszt. Elég sokat Vintedezek és az ottani algoritmus van olyan okos, hogy már csak a leg-használtabb szandálokat és cipőket ajánlja be nekem. Ezt a szépséget is így ajánlotta és azonnal megvettem.

Eszter éveken át hordta és most én fogom szagolni és baszni.

Rettenet jó kis baszható lába a van a csajnak, egyszerűen tökéletes, lábfétis vágy. Szóval ennyi nekem elég előkészítésnek, most pedig nézzük milyen a topánka! Először a RETRO szandálját kúrom, ami kicsit csalódás volt, mert Helga büdös szandáljai után ezek kicsit sterilnek tűntek:

Itt van videóban is :

Aztán jöhetett a csodálatosságosan szépségesen illatozó szétkopott talpú csoda:

Már akkor majd’ elélvezek, amikor még csak nézem a topánkát és oldalról baszom. Még bele sem szagoltam mióta kibontottam, de olyan erős a szaga, hogy már így is érzem fél méterről a szagát.

Videó:

Kár hogy nem érezhetitek mennyire lábszaga van ennek a topánkának. A talprésze totálisan el van kopva, és a csaj talpáról az összes mocsok oda van ragadva bele. Rendesen sima a kosztól mert pár milliméter kosz réteget képez rajta, ami rettenetesen erős illatú.

Egyszerűen csodálatos érzés szagolni és közben verni a faszomat.

Videó:

Szerintem soha nem fogok beleélvezni, mert akkor már elvesztené a büdös jellegét, meg hát egyébként is … Szóval most is csak úgy élveztem el, hogy ezt szagoltam és egy másik kedvencembe érkezett a gecim, a 41-es Graceland brutál nagy magas sarkúba. Azt nem sajnálom … Még a telefonom is eldőlt közben, annyira élveztem.

What’s your Reaction?
+1
1
+1
1
+1
8
+1
0
+1
0
+1
0