sztorik

Történet: Katolikus csajszi a munkahelyemen: 3. rész

Valami egészen elképesztő vágy uralta Veronika testét ezekben a pillanatokban, miután közös napot dolgoztunk bent hétvégén is a munkahelyünkön és először csak én loptam el a büdös szandálját, majd megujjaztam, majd azzal lett vége, hogy a férje belecsörgött az akcióba és kiderült, hogy a feleségét éppen bassza valaki a munkahelyen.

Nem nagyon érdekelte őt semmi, már csak az, hogy a pinája baszva legyen és mintha egész 40 éve alatt erre várt volna a kis szexi anyuka teste, hogy végre valaki jó alaposan meg legyen baszva, mert eddig soha nem érzett ilyet. Jó meleg volt, szóval kellően izzadt az egész háta és már a kis picsája is és csak pucsított a kanapénál, miközben próbáltam egy lassú ütemet felvenni a baszásunkhoz és szépen alaposan megbaszni a pináját. Aminek a nedvességére nem is voltak szavaim, inkább vigyáznom kellett, hogy nehogy kicsusszanjon belőle a faszom olyan kegyetlenül csattogott. A kezében volt a saját lábujjas papucsa, amin mint egy eszeveszett nyalogatott és szopott, már teljesen letakarította a gecitől. Hátulról kúrtam őt, és rá sem mertem nézni az izzadtságtól és pina nedvtől csatakos kis picsájára, mert a fenéklyuka mellett lévő szőrök olyan izgatóak voltak, hogy szerintem élveztem is volna el megint.

Szerencsére tudtam, hogy kb 45 percnyire laknak az irodától, szóval annyi időnk egészen biztosan van még, még el is menekülhetek, vagy csak simán elbújok majd valahol mielőtt ideér a megcsalt férj. Megfogtam a csodás kis picsáját és széthúztam. – Finom a gecim édes ? Lenyaltad az összeset ? – Ighhheeenn, igheeeen lenyalom lenyalom, mindet lenyalom neked. Nagyon nyalom, nagyon finom … én még soha, de sohaa neemm ….Még nem nyaltál papucsot, vagy nem érezted a gecit ? Egyik sem – mondta félig nevetve. – Baszlak drága, baszom a pinád. Baszom a csatakos kis szőrös mocskos kis pinád. – Csináld, csináld…. csináld, ne hagyd abba, mondd mit tegyek és bármit megteszek neked, csak csináld. – lihegte. Megfogtam az isteni szép fenekét széthúztam és úgy kúrtam közepes tempóban a pináját. – Szagold a gecis büdös papucsodat Veronika, szagoljad miközben keményen baszom a kis rojtos szétbaszott kis szőrös pinád. – Amikor meghallotta a „pina” szót megint majd’ elélvezett a drága, de engedelmesen szagolni kezdte a papucskáját. Szóval próbáltam inkább nem dumálni, csak a baszásra koncentrálni és ment is legalább 20 percig egyfolytában csak basztam, basztam a csúcspináját. – Kicsit kiveszem de ne élvezz el, mondtam neki … de már a tudattól, hogy ki fogom venni a faszomat jött az orgazmusa. – Most most most most moooooohhhssssttt, áááhhhhh élvezek élvezek szeretem a faszod, szeretem a FASZOD !!!! – ordította egyik pillanatról a másikra. Meg is gondoltam magam és basztam egyre vadabbul, de figyelve az egyenletes tempóra miközben ordított, hüvelyi orgazmusa volt, mint később elmesélte és majd’ elájult, akkorát élvezett, most nem spriccelt a kis pinája, csak éreztem az összehúzódásokat. Legalább egy fél percig tartott, aztán olyan szinten kimerült, hogy összeroskadt a kanapén.

Én már rohadtul be voltam gerjedve újra, szóval nem hagytam neki időt, de pisilnie kellett, szóval kiengedtem wcre. Nevetve ment ki meztelenül, mondva közben, hogy soha nem gondolta, hogy egyszer itt még pucéran fog pisilni. Nem sokáig volt, picit megmosta a kezeit és az arcát is, mert tényleg rohadtul meleg volt már ez egész épületben és lassan már majd’ egy órája basztunk és alaposan leizzadt.

Amíg kiment azonnal nekiláttam baszni a szuper papucskáját, ami még picit nyálas is volt. Oldalról basztam kényelmesen ahogy szoktam otthon is. Meztelen is voltam, és tudtam hogy mindjárt belép egy nő és meglepődik azon hogy éppen mit csinálok. Ennél izgatóbbat csak azt tudtam volna elképzelni, ha éppen meg baszhatom aztán és tudtam hogy meg is fog történni ez is, szóval teljes volt az élvezetem. Újra meglepődtem mennyire szétjárt kis szandálka volt ez, már széttöredezett a talpa, olyan sokat hordta Veronika. Jött is a drága nevetve mezítláb a parkettán, és meg is lepődött pont mint amire számítottam. – Azta !!! Már megint ? – mondta, aztán csak nézte a faszomat és a kis papucskáját, ahogy kúrom. Láttam hogy még kérdezni akart ezer dolgot, de csak meredtem bámulta inkább a faszomat és leült velem szemben. – Nagyon finom a kis papucsod, nagyon jó baszni Veronika, nagyon jó baszni … – Mit csináljak ? – nézett a szemembe és kérdezte ártatlanul az a nő, aki az előbb élvezett el a faszomban egy óriásit. – Gyere közelebb, és teljesen odahúztam a másik kanapét is, így lett egy kis oldalról zárt ágyunk. – Be tudod kapni a lábujjad ? – kérdeztem. – Dehogy !!!! Tutira nem érem el !! – Próbáld meg édes, közben baszom a papucsod nézd !! – Tudtam hogy ehhez a pózhoz, hátra kell dőlnie és a kis pináját is látni fogom közben. A bal lábikójával próbálkozott. Közben inkább vertem a faszomat és a másik kezemmel szagoltam a szandált, ami lábszagtól, és Veronika nyálától bűzlött. A gecit olyan szinten megette róla, hogy nem lehetett (szerencsére) érezni. – Istenem, de gyönyörűséges szép pinád van. Verem a faszt és szagolom a büdös papucsod édes.

Meglepően könnyen sikerült elérnie a lábát a szájával, amit először megszagolt, majd be is kapta azonnal a nagylábujját. Közben rám nézett az édes, hogy jó-e így, jól csinálja-e ? Mekkora faszfelállítóan izgató ez … gondoltam magamban és lassítottam a verésen, mert így el fogok élvezni újra. Nehéz volt nagyon kibírni hogy ne nyomjam be a faszt neki újra tövig. Olyan nedves volt most is a kis pinája, hogy az ajkak oldalra voltak fordulva és egymáshoz ragadtak a pina nedvtől. Szopta serényen a nagy lábujjait a drága és már nem kellet neki mondanom, szagolta is a talpát, de ez nem izgatta fel, inkább undorodott tőle. Ami viszont engem izgatott fel. – Nyald a saját talpad kérlek !!! – De nagyon büdi !! És csupa kosz is, most mentem ki a wcre. – Én hatalmasakat szippantottam a papucskájából és keményen vertem továbbra is, már éreztem hogy ezt a látványt nem sokáig fogom bírni. – Nyaljad a saját büdös talpadat, gyerünk ! – amint rászóltam erélyesebben már nyalta is le a koszt a saját talpáról. – Közben nézzed a faszt, nézzed ahogy beizgattál és verem a faszomat.

Nem is bírtam ki tovább, újra basznom kellett ezt a nőt. – Gyere ide, intettem neki és már repült is az ölembe, ahol egy mozdulattal beraktam neki a faszomat. A szája még koszos volt a saját talpától – így kezdtünk el smárolni, amit megint csak olyan mohón csinált, hogy alig kaptam levegőt. A számba lihegte bele, hogy: – Csináld, csináld, csináld ! Végre megfoghattam baszás közben a talpait is és így tartottam a faszomat, hogy tudjon benne lovagolni a saját tempójában. Észre sem vettük, hogy mennyi idő eltelt így és egyszer csak ott állt az ajtóban a férje, simán bejött a hátsó ajtón, amit ezek szerint kurvára elfelejtettünk bezárni. A faszi totálisan összeroskadt, nem csinált semmit, csak lerogyott a székre az ajtó mellett. – Nna végre már hogy ideértél, lihegte Veronika aki meg sem lepődött, sőt ekkor jöttem rá, hogy direkt ezt akarta. Átváltott egy büdös kis kurvára, olyan mocskos lett a szája, hogy nem is gondoltam volna. Láthatólag ez volt a legizgatóbb dolog, hogy láthatta a zsarnok férjét szenvedni és megalázva lenni.

-Basszad a pinám, keményen basszad a pinám !! – nem a faszinak játszotta meg magát, hanem a helyzet izgatta fel ennyire. – Gyalázz szét, gyerünk kúrjál keményen, a szádba akarok élvezni megint, aztán megbaszhatod a picsámat is. Megkúrhatod a nagy faszoddal a fenekemet, neked megengedem. Basszál, basszál, BASSSZÁÁÁLLL !!! – Ez utóbbit olyan hangosan ordította, hogy tutira az utcára is ki lehetett hallani. Évek óta gyülemlett feszültség szakadt ki belőle és tiszta erőből sikított. Meg kell hagyni engem is izgatott a helyzet, eléggé férfias dolog volt. A férje csak ült és ide sem mert nézni, csak a kezébe temette az arcát. Csak keményen kellett a combommal a lábamat tartani mert keményen baszatta magát és hánykolódott a faszomban. Nyalta az arcom és smárolt őrülten és vadul. A faszi oldalról nézett minket. Veronika ránézett a csapzott izzadt arcával ahová éppen ráragadt a saját haja, annyira izzadt. – Nézd hogyan kell megbaszni egy nőt ! Akkor nagy fasza van, hatalmas nagy fasza van, szétbassza a pinám ! Imádom a faszát, imádom a nagy faszt végre !!! Annyira jó a fasza, nagyon kívánom a faszt, annyira hogy bármit megteszek neki csak basszon. A büdös talpamat is nyaltam neki az előbb a saját büdös talpam. Nézd mekkora !! – és a következő pillanatban már csúszott is ki a farkamból és megfogta a tövénél a csatakos pina nedves faszt. – Ez az igazi fasz, nem a tiéd, istenem de szép – és már kapta is be amennyire bírta lenyomta a saját torkán. – Mostantól csak veled akarok baszni Peti, minden egyes nap meg kell hogy kúrjál. Több százszor akarom érezni a faszodat a pinámban. Ekkor pillantott fel a férje, és semmisült meg totális megalázottságában, mikor meglátta a meztelen feleségét egy másik faszt szopni. – Veronika, ne haragudj ! – suttogta.

-Kussolsz ! – válaszolt a felesége és már ölelt is újra és csusszant bele a faszomba. Nem mozgott, de a szemében olyan tűz égett, amilyet talán még soha nem láttam. Körkörösen mozgatta a kis édes szőrös pináját ezzel is ingerelve a csiklóját és akkor vettem észre, hogy a kezében ott van a papucsa. Adott egy csókot, ami nem is az volt, hanem inkább egy mélytorkos vizsgálat nyelvvel. – Szagoljuk együtt gyere ! – mondta és az arcunk közé téve szagolni kezdte az atom büdös szandált és szépen mozgott a farkamban.

(folyt. köv.)

What’s your Reaction?
+1
1
+1
3
+1
12
+1
0
+1
0
+1
0
Cimkék