marketplace

Szétkúrható büdös fapapucsok a Vintedről.

Szerintem életem egyik legelső szandálja is egy fapapucs volt, amibe beleélveztem. Ennek már lassan legalább 18 éve. Meg is találtam az erről szóló felvételt, ami az egyik legelső cipőbe geci engedős videóm volt. Xhamsterre is 12 éve töltöttem már fel. Talán akkortól imádom a fapapucsokat.

Ez a szandálka sajnos már nincs meg, de sokszor beleélveztem az évek során és baszni is kegyetlen jó volt. A fa talp valami egészen extra szexiséget kölcsönöz egy szandálnak, leginkább akkor, ha a lányok mezítláb hordják (az esetek nagy részében szerencsére így tesznek), és hallani ahogy a meztelen pucér izzadt talpa csattog a fának.

Három fatalpú szandál van a tulajdonomban azt hiszem. Az egyik a legfrissebb a szőke Milf nénitől, amibe már élveztem is bele kb két perc alatt. A másik persze hogy büdös lábú Adrienn fapapucsa, amit soha nem fogok eladni, mert egyszerűen az atomjaiba ívódott bele a csaj lábszaga:

A másik pedig egy nagyobb szandálka, amit egy hírességtől vettem. Ezt nem olyan sokszor basztam meg, de azért kedvelem ezt is és érzelmileg is kötődöm hozzá :))

Válogattam most egy párat nektek és a válogatás végére vásároltam is egyet közülük.

Ez a lengyel néni eléggé drágán adja a Scholl papucsát, de cserébe fel is vette nekünk és megláthatjuk a lábujjait benne:

Jellemzően egyébként inkább az idősebb korosztály prefelrálja ezt a lábbelit, de vannak üdítő kivételek is :

Nézzétek ez a tinicsaj is mit árul kemény 580 forint + szállításért : Hát nem könyörög a fatalp, hogy a faszomra kerülhessen ???

De ha az idősebb MILF korosztályért rajongotok, akkor ajánlom ezt a tanárnénit a figyelmetekbe, és a szopnivaló lábujjait a fapapucsában:

Ezt a szexi büdös kis topánkát is venném tőle ha úgy lenne :

Vettem is egy olyat közben amit itt nem mutattam be, hanem majd ha megérkezik, és pontosan így fogom lerendezni mint Adriennét :

What’s your Reaction?
+1
4
+1
1
+1
9
+1
0
+1
3
+1
0