marketplace

Nem tudok leállni a Vinted-es rendelésekkel. Életem legbüdösebb balerinája is megérkezett, meg sok minden más is.

Tegnap érkezett meg életem egyik legbüdösebb balerinája. Erre nincsenek szavak, egyszerűen TÖKÉLY. Kicsit azt sajnálom hogy már ennél szerintem nem lehet jobb, de gondoltam már ezt sokszor és megint csak elkapott a szenvedély és elbasztam egy csomó pénzt – pont mint most …

Ezt nézzétek :

A legjobb, hogy a csaj nem szégyenlette eladni, és pontosan ilyen atom mocskosan kaptam meg. A szagára nincsenek szavak, egyszerűen földöntúlian büdös !!!! Tegnap persze már teszteltem is (videó, hamarosan)

A RETRO szandált is a csajtól vettem, szokás szerint ez is kellemesen gumi szagúan talp izzadtságosan büdös és baszható. Még vissza térünk egy részletes posztban Eszterre.

A mai napon jött két csomagom is. Az egyik a MILF üzletasszony Csilla agyonjárt szétkopott fapapucsa. Ezeket a legjobb a világon baszni, alig várom hogy teszteljem. Sajnos szagilag semmi … van ez így, pedig van fapapucsom olyan is, ami egy méterről is illatozik (büdös lábú Adrienntől). Nna de mindegy, attól még meg fogom kúrni ezt is.

És jött egy harmadik rendelésem is, ami azért kellett, hogy a barátnőm fel tudja venni, mert hétvégére hivatalosak vagyunk egy ballagásra. Eléggé nagynak tűnik de csak 36-os. Kellemesen lábszaga van, és még vettem hozzá egy lábujjas papucsot, amit szarrá hordott a csaj.

Kedves Andrea ! Köszi szépen, hogy délután már a kőkemény faszomon érezhetem ezt a bársony kis szandit és baszhatom. Aztán szombaton a barátnőm fogja hordani 🙂 Csak arra kért, hogy ne legyen nagyon foltos, nehogy meglássák. Nem ígérhetek semmit.

Mutatom még a lábujjasát is a drágának:

What’s your Reaction?
+1
7
+1
1
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0