napi blog

Napi blog: 2023. június 6.

Nem tudok leszakadni Evelin hatalmas büdös szandáljairól, hol az egyiket, hol a másikat veszem elő és baszom őket. Ahogy telik az idős egyre erősebb a szaguk és a mocsok, ami bennük van … hát kivagyok tőle.

Amikor csak tehetem ezeket baszom, de persze már rendeltem újakat is a Vinteden; pld. ezt a negyvenes lábujjlenyomatos szétjárt olasz szandált.

Nagyon remélem, hogy kellemesen erős szaggal találkozok majd a lábujjak részénél 🙂

Aztán itt van még a drága Korinna cipőcskéje, amit ugyancsak megbasztam, de ez sajnos nem olyan szagos mint amire számítottam, pedig van már büdös cipő a birtokomban tőle, mégpedig ez. Nna mindegy, azért a tudat, hogy ilyen szintű nő lábán izzadt a cucc hónapokon át eléggé felállítja a faszom még most is, amikor csak írok róla.

Kivertem már legalább 5-sör a cipő belsejét szagolva, de van egy felvételem is, aminek a végét már megosztottam itt a blogon is.

De legnagyobb kedvenceim most Evelin baszott nagy és szarrá járt szandáljai, aki egyébként úgy látom hogy kapva-kapott azon, hogy van aki megveszi a kidobásra szánt szandáljait is, és ezt a lyukas büdös espadrillest tette fel a minap :

Gondolkozom rajta, de addig is baszom azokat amiket kaptam tőle :

Ez a világoskék ZARA Basic, az egyik legjobb szandál amit valaha basztam. Minden megvan benne: mocskos, használt szép nagy és kellően büdös is. Azonnal áll a faszom amint meglátom a rengeteg mocskot a talp részénél. Hát van ennél izgatóbb a világon ???

Nézzétek ebben a videóban mennyire atom mocskos a belseje és a sarok része is:

What’s your Reaction?
+1
1
+1
1
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0