saját baszások

Megérkeztek a 40-41-es mocskos, kidobás előtt álló szandálok. Baszom őket.

Már írtam nektek a remek kis üzletről, amiben 10 darab atom mocskos szandál birtokosa lettem. Már így az elején leírom, hogy egy picikét csalódott vagyok, mert a képek alapján sokkal, de sokkal büdösebb szandálokra számítottam. De hát nem minden csajnak ilyen a szandálja, ráadásul ezeket már szerintem eléggé régen nem hordhatta Evelin és „kiment a szaguk”. Viszont a mocsok még bennük van és szerintem csak adni kell egy kis időt nekik, mondjuk egy légmentes zacskóban és életre fognak kelni a szagok.

Viszont valami elképesztően hatalmas nagy szandálok ezek. Van közöttük kegyetlenül jól baszható, de sajnos olyan is, amit semmilyen pózban nem lehet baszni, de ezt az alábbi videókban látni fogjátok majd, ahol végigmegyünk mindegyiken egyesével.

Sajnos ebből a csajszi kiszedte a talpkoszt, pedig ez volt az egyik amit a kínálatból a legjobban vártam.

Nem olyan rosszul baszható, de a magas sarok miatt azért a faszhoz nem annyira fér oda, mint kellene.

Kaptam egy baszott nagy magas sarkút, de tényleg akkora nagy, hogy valami egészen elképesztő. Illetve kettőt kaptam, van még egy még jobban szarrá járt 41-es fehér is, de annak hirtelen nem találtam a párját szóval az kimaradt a baszásból. Ez a Graceland viszont itt van. Nézzétek a szarrá járt belsejét. Ezt egyébként is ingyen akarta ide adni Evelin. Tényleg kidobásra megért cipő. A talpa bordó, a belseje meg párducos, egyébként szexi nagyon.

Már csak egy olyan nőn kéne látni, akinek ekkora hatalmas nagy a lába.Baszni egyébként nem egy álom, és a belsejét még addig nem akarom a farkammal érinteni, amíg ki nem nyaltam belőle az utolsó kis mocskot is.

Van egy másik fekete ZARA is, amit viszont kegyetlenül isteni jó baszni. Finom bőr az anyaga és kellemesen büdös azért mert az elején nincs szellőzési lehetőség. Szép nagy 41-es és ez a legjobban baszható. Alig várom hogy időt tölthessek el vele nyalásilag is.

Ha azt gondoltátok, hogy a körömcipő lesz a leghasználtabb, akkor nem. Ez a szandál totálisan szarrá van szaggatva annyit járt benne egy mega-talp. Szerencsére ebben a kosz is benne maradt, amit alig várok, hogy elfogyasszak egy kiadós faszverés közben. Már majd’ el is élvezek annyira izgató a helyzet, a videóban is látni ahogy kifröccsen egy kis gecim, de visszatartom és bírom még nagy nehezen.

Nincs megállás még mindíg van hátra basznivaló, mégpedig ez a párducmintás MANGO szandál. Ez is kellően kurvás és meglehetősen mocskos is.

Utolsó előttiként ezt a bársony anyagú 41-es baszom, amit még az első csomagban vettem a csajtól. Hatalmas nagy a sarka szóval nem nagyon baszható sajnos ez sem, viszont a lábszaga eléggé jó. Hatalmas szandál ez is, sokkal nagyobb az álló faszomnál is.

A végére hagytam volna a legizgatóbbat, egy fehér körömcipőt szétjárva, de nem találtam meg a párját ,szóval ezt külön meg kell majd basznom, de maradt még egy hatalmas szandál, amit baszhattam. Ez egy lábujjlenyomatos krém színű MANGO szandál volt, kellemesen erős szaggal. Ezt már nem is igazán mertem kúrni, csak vertem felette a faszomat, mert elélveztem volna tuti és nem akartam összekenni az új szerzeményeimet még gecivel.

És akkor a végre hagytam a nagyágyút, ezt a mocskos baszható óriási kúrható büdös szandált. Erről már csak képeket mutatok, mert totális extázis kapta el az agyamat és ordítottam …

Rá kell szánnom erre legalább egy teljes órát majd, mire az összes talp és lábujj mocskot kinyalom majd belőle. Hát nem tökéletes ????

Legszívesebben tele raktam volna mindet gecivel, de megálltam és a szokásos Jenny Fairy lett az áldozat Zsuzsikától :

What’s your Reaction?
+1
10
+1
3
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0