Egyéb kategória

Kicsit szórakoztam a mesterséges intelligenciával és képeket generáltattam a mi témánkban vele.

Az utóbbi időben rengeteg cikk lát napvilágot a ChatGPT-ről, és néhányan meglehetősen merész, ám kitalált veszélyekkel kecsegtetnek. Sokak érdeklődését felkelti a ChatGPT, hiszen egy nagy nyelvi modell, amely képes beszélgetni az emberekkel. Az emberek gyakran kíváncsiak arra, hogy pontosan mi, és hogy milyen hatással lehet a társadalomra.

Ezekben a cikkekben gyakran találkozol olyan aggodalmakkal, amelyek a mesterséges intelligencia és a ChatGPT potenciális veszélyeire fókuszálnak. Néhányan aggódnak, hogy egyre inkább elveszíthetjük az ellenőrzést a mesterséges intelligencia felett, és hogy a ChatGPT-n keresztül könnyen elterjedhetnek hamis vagy megtévesztő információk. Továbbá, felmerülhetnek etikai kérdések is, például az adatvédelem vagy a magánélet védelme terén.

A fenti cikk bevezetőt nem én írtam, hanem a mesterséges intelligenciával írattam. Sajnos ha csak a legkisebb jelét észleli a pornónak, vagy bármiféle szexualitásnak, akkor nem válaszol és a kép generálás terén is azért még sok hibákkal dolgozik. Pld. lábujjakat valamiért nagyon nehéz szépen generálnia, de egy kis szórakozás után ilyen kibaszottul élethű képeket lehet készíteni vele :

Itt arra kértem meg, hogy készítsen egy képet egy lányról, amint a saját cipőjét szagolja :

De digitális használt cipőt azt eléggé jól tud, habár a lábujjlenyomatokkal meggyűlik a baja :

Azt nem igazán értem, hogy miért a lábujjakkal gyűlik meg a baja, mikor tökéletes arcot tud generálni, akkor 5, vagy éppen 10 lábujj miért okoz gondot neki ??

Vagy mondjuk megnyalni egy cipőt ?

Arra jó a dolog, hogy egy órácskát elbaszakodtam vele munkaidőben, de másra még nem igazán nekünk cipőbaszóknak, vagy pornó fogyasztóknak, de biztosak lehetünk benne, hogy – mint mindennek a világon – ennek is lesz hamarosan felnőtt változata. És látni fogok én még olyan videót, amiben Jennifer Aniston a saját büdös szandálját szagolva ujjazza a fenekét és élvez el, miközben a nevemet ordítja …

Ha nektek is van felesleges időtök próbáljátok az Adobe oldalán a Firefly-ra keresve (ingyenes reg. után engedi) és ha valakinek sikerül valami klassz fotót létrehozni, az küldje el nekem és felkerül az oldalra. (curt@shoefucker.hu)

What’s your Reaction?
+1
0
+1
1
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
Cimkék