marketplace

Baszható: Réka büdös szétjárt balerinája 500 ft-ért (megvettem)

Ha fontos nektek az igazán erős lábillat, akkor nagyon, de nagyon tudom ajánlani az ilyen és ehhez hasonló cipőcskéket. tapasztalatból tudom, hogy a csajok nagyon szeretik és rohadtul sokat hordják még akkor is, amikor már nem kéne. Réka kis H and M-es cipőcskéje is ilyen, és nem sokára én szagolhatom és baszhatom.

Közben sajnos beállt már a Vinted szállítási költsége is, a várható szintre, nincs már szállítási bevezető akció így a szokásos automatás árak vannak érvényben, azaz 1000 forint környékén tudtok csomagot venni Packetából vagy Foxpostból. Ebben az esetben sajnos többe került a szállítás, mint maga a termék, de megérte szerintem. Nagyon, de nagyon remélem, hogy nem mosta ki a csaj, vagy tett vele valami hasonló megbocsájthatatlan bűntettet és kellően büdösen adja fel a csomagot.

Kellően elszíneződtek a talp részek és remélem a lábujjak is faszául látszanak. Alig várom hogy belenyomjam az arcomba és szagolva nyaljam.

Bizony édes! Attól, hogy ilyen jó csaj vagy, bizony neked is izzad a 39-es lábacskád, főleg, hogy ha mezítláb hordtad a cuccot, márpedig ezt csakis úgy szokták. Nyalni fogom a mocskot, ami a talpadról odaragadt és úgy verem ki a faszt. Pár nap és ideér …

(képek törölve)

What’s your Reaction?
+1
9
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0