saját baszások

Korinna talpacskái, és egy videó, amint becsomagolja nekem a cipőit.

Sok minden történt azóta, mióta megvettem a drága ezen három agyon használt cipőcskéjét, de még csak most jutok oda, hogy egy kielemző posztot is írjak róla. Biztosan nem kell emlékeztetnek titeket Korinnára, aki a Best of csajok között található itt a Magyar Cipőbaszók Oldalán. Már akkor felfigyeltem rá, amikor még csak a Marketplace-en árulta a cipőit és átlátszó pólóban láthatóak voltak a csodás mellbimbói.

Mivel intelligens a csaj és nem küldd el a picsába azzal, hogy „te perverz barom, letiltalak”, hanem belemegy a dologba, amivel ő is jól jár anyagilag egy pár másodperces videóért ezért tudom veletek is megosztani amiket vásároltam tőle.

Három cipőt választottam, az egyik egy fehér magas sarkú, a másik a piros Vagabond, amiben évek alatt odaragadt talp mocsok van, a másik pedig ez a bőr Promod cipő, amit megint csak sokat hordott a drága, de már megy szét a belseje.

Lehet kicsit sokat fizettem értük, mert a videóval együtt 10 ezer forint volt (igen.sokat.), de amennyiszer már kivertem és használtam a cipőket, nem is olyan sok ez az összeg.

Nna de nézzük inkább a videót, amit a tükör előtt csinált nekem a drága. Először a barna Promod került be a csomagba. Már rohadtul be voltam indulva erre a cipőre, egyeztettünk, hogy éveken át hordta és csakis mezítláb, esetleg egy pici kis harisnyával, de azt csak párszor. Jó szaga van, nem az a brutálisan büdös, de Korinna cipőinél nem is ez a lényeg, olyan szépen intelligensek izzadtak és büdösek csak, mint amilyen a csaj.


A másik cipő a sorban a fehér Vagabond volt, ami a legkevésbé volt használva, szinte semmi illata nincs, de én akkor is basznám, ha csak annyit lett volna Korinna lábikóján, amíg itt felveszi nekem a videóban. Persze ettől azért sokkal többet izzadt az a nyalható kis talp ebben a szexi fehér magas sarkúban:

A kedvencem viszont egyértelműen a Vagabond piros magas sarkú lett, amit azért adott el, mert már annyira sok volt a mocsok a belsejében. Értitek? Talpmocsok ettől a bomba csajtól. Hát akarhatnék még bármi mást az élettől ? NEM. Mondjuk egyszer nyalni ezeket a talpakat. Talán 🙂

What’s your Reaction?
+1
10
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0