beleélvezés napi blog

Napi blog 2023. február 7.

Megérkezett egy pár cipő a vintedes rendeléseimből.. Van benne jó és van benne csalódás is sajnos, de hát nem minden sikerülhet úgy ahogy azt tervezzük.

Végre volt időm kicsit foglalkozni a széttaposott tánc szandálkával is. Az nagyon klassz volt, egyszerűen isteni finom puha bőr mindenhol, élvezet, amikor a faszhoz ér:

Szóval ez isteni fincsi, viszont a csalódás ez a nagy ZARA cipő lett, ami még így egy nap után sem illatozik annyira, mint amennyire számítottam rá. Pedig nézzétek mennyire mocskos:

Egyébként sokszor tapasztalom ezt, hogy a túl jó minőségű anyagokból készült cipők (Zara és efeletti árban), túl jók, azaz nem szívják be magukba a talp izzadtságot. Ezért is kedvelem jobban a Graceland, Bassano, Jenny Fairy olcsó CCC-s vonalat, mert ott a műbőr és a nem olyan jó minőségű talp sokkal, de sokkal jobban „bebüdösödik.” Azért a talp mocskot ki fogom nyalni belőle egy bekattantabb pillanatomban az tuti. Baszni sem annyira jó, mert sehogy nem illeszkedik a faszra. Esetleg ha beleraknám …

Nna nem baj, 1000 forintot megért így is.

A kis cukker 36-os ADIDAS viszont kibaszott jó vétel volt. Nem vagyok az a nagy sportcipő-baszó, alig van olyan vásárlásom, ami nem egy nyitott szandál lenne, vagy papucs. Zavar, hogy ebben nem mezítláb járnak a csajok, hanem zokniban és talán nem olyan erős a szaga. Nna ennek az. Isteni finom, talán Helga Converse-éhez tudnám hasonlítani.

Szóval ez kifejezetten csakis szagolásra való, de arra nagyon !!! Én nem vagyok az a „belerakja” típus, mert akkor tudom hogy már benne volt a farkam. A videóban kibontom a fűzőt, hogy teljesen bele tudjak szagolni és mikor az arcomba nyomom már fröccsen is a gecim.

What’s your Reaction?
+1
1
+1
2
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0