marketplace

Vannak azok a cipőket, amiket ismeretlenül is meg kell venni, és nyalni, baszni őket. Agyonhasznált büdös tánc cipők a Vintedről.

Még soha nem basztam ilyen fajta cipőt, főleg azért, mert rohadtul sok pénzért szokták árulni, de mióta a Vinted-en is keresgélek, azért akadnak agyon használt darabok, amik olcsóbban is a farkamra kerülhetnek. Itt van mindjárt az, amit már vettem egy magyar csajszitól és már otthon várja, hogy ma délután egy órán át kúrjam, de mutatok nektek még a kínálatból. Nagyon furcsa egyébként, hogy első szagolásra szinte semmit nem érezni a bőr talp rész miatt, de ha jobban beleszagolunk, akkor valami egészen elképesztően erős szag kerül az orrunkba és még több vér a farkunkba :-) Nem hiába izzadnak ebben a csajok mezítláb, vagy egy picike harisnyában órákon át.

Sajna csak a legritkább esetben tudunk csajt társítani a cipőkhöz, de higgyétek el nekem, nem is kell. Azért aki táncolásra vesz cipőt, eléggé jó csaj szokott lenni nem igaz? Tutira ti is tudtok az ismeretségi körötökből olyat mondani, aki járt már táncolni és a nyakam teszem rá, hogy jó csajszi.

Hihetetlenek azok a lábujj lenyomatok nem igaz ? Már szinte itt érzem az illatát és az ízét. Nem olcsó cipő, szállítással 6000 kb.

Ugyancsak szépen leharcolt állapotban van ez a 38-as, de a fele áron mint a fentebbi. A csajról itt sem tudni sokat.

Ugyancsak lengyel ez a másik cipőcske nem olyan használt állapotban, de szerintem illatozik ez is rendesen:

3000 + postáért már jobban megéri ez a szandálka, szépen kikopott lábujj lenyomatokkal:

De ha mocskosságról van szó, akkor szerintem EZ viszi el a prímet, nem hiába olyan olcsó:

Van persze itt is horror áron cipő, amiben a csajszi mezítlábát is megcsodálhatjuk, de ki a fene adna érte ennyit ?

What’s your Reaction?
+1
5
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0