marketplace

Nézzük 5.000 forintból mennyi szétjárt büdös szandált / cipőt tudok venni VINTED-ről !

Nem lehet betelni vele, mert végre egy új világ nyílik meg előttünk. A lengyel csajok majdnem olyan szépek mint a magyarok, és persze nem csak lengyelek vannak fent. Az oldal minden szempontból tökéletes nekünk, lehet szűrni méretre és használtságra is, ráadásul a szállítási költség is baszott olcsó. Még csak a már említett tánc cipőt vettem meg, de az egy magyar csajé volt (este már szagolom és baszom).

Most úgy döntöttem rászánok 10 ezer forintot és a legolcsóbb leghasználtabb mocskos undorítóságokat fogom megvenni 🙂

Kezdjük is ezzel a csajjal, aki szép nagy negyvenes szandált árul és eléggé 10/10-es:

Gondolkodtam még ezen a 40-es szétjárt sneaker-én is, de végül a szandál maradt:

Nagyon remélem sokat izzadt bele az a szép nagy talpa a drágának.


Egy magyar csajszi lapos szandálkája a következő, amit le is beszéltem vele; csak ő hordta éveken át. Meg is találtam Facebookon is. vörös csöcsös. Szállítással együtt 1730 Ft.


Ezen a mocskos ADIDASon nagyon gondolkozom még. Másik szandáljánál lecsekkoltam eléggé átlagos lába van a csajnak, egyébként csak 2000 ft a cipő, de szerintem kihagyom.

Időközben találtam egy még olcsóbb és még használtabbnak tűnő hasonló Adidast. Egy ezres volt, így szállítással is 1700 ft csak. Nagyon remélem, hogy jó büdi.

Azt írta a csaj, hogy nagyon sokat használta, meg is vettem ‘izibe.


(Időközben kimaradt egy kis rész, mert kitiltottak az oldalról, ti is csak óvatosan írogassatok, mert állandó ban-t kaphattok, ha bármit írtok a csajoknak. Sajna itt nincs, „mutass már talpas képet és akkor megveszem” szöveg, mert egyből jelentenek és így jártok mint én. Vissza sem tudod kapni, kibasznak és szevasz … Amivel nincs is gond, éppen kifizettem már a fenti két cuccost, remélem azok meg is fognak érkezni. Ami baj, az a sok óra amit már beleöltem és be-kedvenceltem a sok használt szandált; kezdhetem most újra.)

De nincs ami megállít, regisztráltam újra és itt vagyok 🙂


Nézzétek pld. ezt a 41-es lábú csajszit, Zsuzsannát, akitől a legmocskosabb cipőjét veszem meg 1000 kemény forintért, szállítással 1700 ft 🙂 Remélem a talp mocskot benne hagyja a drága. Egyébként még árul szandálokat, és szinte mindegyiknél lábas fotó is van. Bírom azokat a szétálló szép nagy lábujjait – egyébként 41-es a lába !!! A cipő is akkora amit vettem. Alig várom, hogy szagolhassam !!

Három lábbeli 5000-ért szállítással együtt nem olyan rossz. Ebből egy büdös 40-es, 41-es, egy ADIDAS sportcipő és egy lapos talpú papucska. Ha megjönnek a cuccok feltétlen írok róla posztokat.

What’s your Reaction?
+1
1
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0