beleélvezés napi blog

Napi Blog: 2023. január 31.

Megint intéztem magamnak egy fél napot, amiből egy tömény óra cipőbaszással telt. Egy órában három elélvezés. Úgy döntöttem, hogy a szagnak adjuk ezt a kis időt, és olyan cipőket, szandálokat kerestem ki amikről emlékeztem, hogy erősen illatoznak, és úgy határozta, hogy szétnyalom őket. Majdnem sikerült is, de volt egy közte, aminek még mindíg annyira izgató a szaga, hogy nem bírtam, csak pár másodpercig szagolni, mert azonnal élvezek is el a szagától. (ez a fekete szatén szandál, amit ettől a csajtól vettem.)

Napközben megvettem életem első szandálját a Vintedről is, ami meglepően profin meg volt csinálva. Packeta automatába kértem, ami (figyeljetek !!) 400 ftos szállítási költséggel járt. Hihetetlen olcsó, ha ügyesek vagytok összeszedhettek 1000 ft körül szállítási költséggel is szétjárt papucsot, de 2000-ből még Lengyelországból is ideér.

Ezt vettem meg, már nagyon várom, hogy szagolhassam:

Egyébként februárban akció van az oldalon és még élnek ezek a szánalmasan olcsó szállítási költségek, Foxpostba is ! Be kell vásárolni szétjárt büdös cipőkkel a csajoktól 🙂

Azért elég sok mindenre elég volt ez a délután nekem is, élveztem egy akkora kibaszott nagyot úgy, hogy közben Korinna mocskos Vagabond magas sarkúját szagoltam (és nyaltam) és közben Zsuzsika hatalmas nagy szandáljába ömlött a gecim. Szó szerint ömlött, mert belefolyt egy rendes adag :

Előtte még szépen sorba basztam Adrienn farmer magas sarkúját (baszott büdös szag) :

Aztán a kosaras csajszi hatalmas 42-es RETRO gumi papucsa jött :

Aztán próbálkoztam a szatén szandálkával, de még nem akartam elélvezni, annak pedig olyan rettenet bűze van, hogy már legszívesebben tettem volna meg ezért inkább félre raktam.

Ezt még egyszer ki kell végeznem azt a szandált, elképesztő. Nem egy topligás csajé volt, de a lábszaga, valami kibaszottul faszfelállító.

Elővettem még a picike kis balerinát, aminek megint csak túl erős volt a szaga, szóval már el kellett élveznem.

Aztán már nem nagyon bírtam tovább, előkerült Korinna piros magas sarkúja, a talp mocsokkal a belsejében és Zsuzsika büdös szandálja, amit idén szét fogok gyalázni csakis szinte erre engedem majd a gecimet. Most is így történt, de erről majd egy részletes poszt is jön hamarosan, ha megvágom a videót.

What’s your Reaction?
+1
8
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1