napi blog

Napi blog: 2023. január 28-29

Hétvégén otthon nehéz időt fordítani a kedvenc hobbimra, de azért kicsit nyíltan, kicsit titkolva zajlik így is a shoe fetish. Az oldalra naponta legalább ötször ránézek, és amikor csak tudok és van egy kis időm akkor a Vinted és a Facebook Marketplace is terítékre kerül.

A hétre a terveim között szerepel egy szandál megvétele onnan (Vinted), nézzétek milyen egészen elképesztően brutálisan szexi, rendesen ki van lyukadva a talpam már és azok a lábujjlenyomatok – istenem !

A Vintednél az a baj, hogy nem kapcsolódik hozzá Facebook profil, azaz nem lehet lecsekkolni igazán, hogy ki hordta, de amúgy van olyan amikor már nem is érdekel, komolyan mondom. Ennél a fentebbi tánc szandálnál is csak annyit tudok, hogy 27 éves csajszié, akinek a neve Ibolya és nagyon kedves.

A másik szandál amit veszek egy lengyel piros szandika. Az életem egyik legfontosabb szandálja a piros Bassano, amit a macskás csajtól loptam, ez indított arra, hogy ezt az egész oldalt megcsináltam és mind máig ez a legjobb és talán a legbüdösebb szandál is, ami a tulajdonomban van. Azóta keresek pont ilyen típusú szandált és itthon nem is igazán találtam, de most itt a vinteden igen:

Itt aztán végképp nem sokat tudok a csajról, de nem is érdekel, mert szállítással együtt 2000 ft lesz a szandál.

De persze azért cipő baszásra is jutott egy kis időm. Még mindíg szupersztár nálam a picike balerina cipő (35-ös), ami isteni büdös illatú, ezt az arcomra szorítva, nem sok perc kell és már élvezek is el. De éppen azon agyaltam, hogy van egy régebbi ágyneműtartóm, ahol tárolom a cipőket (precízen légmentesen zárható) és arra is ki kellene verni, hogy csak belenyomom a fejem és szagolom a cipők bűzét :))) Rohadt erős szokott lenni amikor kinyitom. Legalább 50 pár cipő és papucs, szandál bűzölög benne, ennek a keveréke is faszfelállító.

What’s your Reaction?
+1
4
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0