marketplace

Marketplace szemle 2023. január

Régen volt már ilyen cikkünk, ajánlok nektek csajokat és persze szandálokat és cipőket, amiket megvehettek, ha sok felesleges lóvétok van 🙂

Máris itt van Ramóna Győrből, aki 10ezerért adja ezt a szandált, hogy verném a szépséges piros körmeire a gecimet !!

Franciska nem szégyenli a lábikóját fotózni, de kár, hogy Nokia nyomógombos telefonja van, mert atom életlen képeket készít vele:

Büdös izzadt cipők ettől a spanyol csajtól ? Linket azt nem adok, mert meg is vettem tőle. 500/db ért adja, és ezekben edzett évekig :

Egyem is meg azokat a cukker kis lábujjait :

Sajna nem sokszor volt Bettina talpán ez a baszott nagy 42-es szandál, pedig meg is vettem volna, ha többet izzad benne az a szép nagy talp:

Milf Anettnek nagyon baszható lábai vannak, de sajnos csak ő is párszor hordta ezt a magas sarkú szandit :

Szerintem nem bánjátok, hogy ilyen sok képet osztok meg erről a csodás mosolyú gyógyszerész csajsziról, akinek nemsokára a parafa talpú szandikája a faszomat fogja körül ölelni. És ráadásul picike, mint ezek voltak, szóval alig várom, már csak a szagnak kell stimmelnie.

Kedves Patrícia, üdvözöllek a magyar cipőbaszók oldalán !!!

Végül pedig mutatok még egy csajt akiről el sem hittem, hogy az ő lábfeje van a fotókon, pedig de ! Olyan mintha egy próba baba lenne nem, tökéletesek !! Pedig táncos a csaj és azoknak sokkal viseltesebb szokott lenni.

What’s your Reaction?
+1
6
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0