marketplace

Egy új világ nyílik meg előttünk: Kipróbáltam a VINTED használt ruhás (és persze cipős) appot.

A Marketplace, mint az eddigi legfontosabb beszerzési forrás lassan nálam kezd kiapadni, mindíg ugyanazokat a csajokat és ugyanazokat a szandálokat látom. Tegnap este kipróbáltam a VINTED appot, ami full ingyenes és tulajdonképpen csak egy dolgot kínál: eladhatod rajta a megunt használt ruháidat, cipőidet.

Van egy olyan funkciója, ami nagyon, de nagyon hiányzik mondjuk a Marketplace-ről is. Ez pedig az, hogy beállíthatod a kereséskor, hogy a lábbeli mennyire legyen használt 1-4-es skáláig. Az utolsó (naná hogy csakis erre szűrtem) az agyon használt és éppen hogy eladható.

Hát kell ennél nekünk csodálatosabb dolog ???? Olyan, de olyan szandálokat találtam basszus, hogy kész vagyok tőle, alig vártam a reggelt, hogy nektek is megírhassam a dolgot.

Mutatok egy párat, hogy lássátok nem a levegőbe beszélek :

Mindenféle mocskos és agyon használt cuccot eladnak simán. Ez a fenti Adidas cipő is pld. 2000 ft és szét van járva.

Nagyon addiktív a cucc, órákra el lehet veszni benne. A fizetéses funkcióját még nem próbáltam de simán be lehetett regelni egy kamu fiókkal is. Frissíteni fogom a posztot, ha már vettem is innen bármit. Ami meglepő, hogy eléggé sok lengyel csaj is van az oldalon, amit nem lehet viszont szűrni, tehát vegyesen vannak a magyarok és a lengyelek is.

Sok olyan csaj van, aki nem használ már egyáltalán Facebookot így a Marketplace sem pálya neki, de a Vinted-en ott van fent. Érdemes egy próbát tennetek vele !! A fenti mocskos büdös Bassano-t akarom megvenni első körben.

UPDATE #1: Közben kipróbáltam és nem csak mobilon megy, hanem böngészőből is !!! https://www.vinted.com

UPDATE #2: Máris találtam egy táncos cipőt potom 1500 ft-ért egy bomba csajtól, már vettem is meg:

What’s your Reaction?
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0