beleélvezés

Az első alkalommal nyaltam bele Korinna papucskájának a talpába, azonnal el is élveztem.

Nem igazán így terveztem ezt a videót, mert bekészítettem vagy’ 10 pár illatosabbnál illatosabb szandált magam mellé, és elhatároztam, hogy szépen sorba baszom őket, de úgy, hogy közben mindegyiknek a talpába bele is nyalok.

Szépen el is kezdtem Iza Bassano szandáljával, aminek elég csak a nevét leírnom és máris feláll a faszom.

Majd érkezett a sárga büdös szandálka, aminek még mindíg olyan savanyú talp szaga van, hogy el sem hiszem hogy egy jócsaj lábán izzadt éveken át. Már ekkor is majd’ elélveztem, nagyon nehéz volt visszatartanom.

Egy kicsit lazíthattam Zsuzsa hatalmas nagy Jenny Fairy szandáljával, aminek mondjuk nincs erős szaga, de a tudat, és hogy eléggé jól ismerem a csajt és ez felizgat nagyon.

Sajnos nem Korinna cipőcskéjével kellett volna folytatnom, de elvitt a hév. A papucsot már baztam meg többször is és vertem ki úgy, hogy szagolom, de még soha, de SOHA nem nyaltam a sarkához. Most megtettem, látjátok is az eredményt a videóban, azonnal élveztem is el. Az íze valami leírhatatlanul finom, mintha a csaj izzadt talpait nyaltam volna közvetlenül. TÖKÉLY !!!!

Mutatok még egy pár aftermarth képet a gecimmel a Bassano belsejében. Ha figyelitek még mindíg ott van a talp mocsok benne.

What’s your Reaction?
+1
6
+1
1
+1
13
+1
0
+1
0
+1
0