sztorik

Történet: Helga rátalált az oldalunkra, amin a szandáljaira ömlik a gecim 1. – (otthoni meglepetés)

Ha titkolni akarnám akkor nem használnék neveket és nem írnám le a képzelgéseimet, ugyanis azt képzelem el, hogy egyszer majd a csajok rátalálnak és elolvassák ezeket az őrületeket és annyira begerjednek, hogy meg is tehetem majd velük, amiket itt fantáziálok. Vagy elküldenek a halál faszára 🙂 Ilyen kis fél-fantázia történet ez is.

Kísértetiesen hasonló a sztori ahhoz, mint ami Izabellával történt, egyszer csak csippent a telefonom és egy olyan csaj írt, aki csak a barátnőmön keresztül az ismerősöm. De már szerzett tőle szandálokat és egy isteni Converse cipőt is, amit azóta ezerszer basztam már meg és vertem kis rá szagolgatva benne Helga talpának a szagát. Ő írt, mégpedig eléggé kemény stílusban, amitől annyira megijedtem, hogy majd’ elájultam.

– Ez mi a fasz ? Mégis mit képzelsz, hogy ezt csinálod ? Ritka undorító dolog, te perverz barom. Úton vagyok hozzád! – és be volt csatolva egy screenshot a Shoefucker.hu oldalról, rajta a fekete RETRO szandálkája, amint éppen verem a faszomat.

Kicsit az utolsó mondat az, ami „megnyugtatott”, mert miért is jön el, ha csak simán felháborítja a dolog. Elég gyorsan le is nyugodtam és azon kezdtem el gondolkodni, hogy mivel magyarázom ki a dolgot. 30 kilóméterre lakik a szomszéd városban, szóval 20 perc múlva már csengettek is. Alig nyitottam ki az ajtót és máris lökte be magát Helga aki rohadt ideges volt:

– Te tisztára hülye vagy? És mi ez az egész ? Beteg vagy vagy mi a faszom ? A használt papucsomra vered rá a faszodat ? Tudod milyen sokáig hordtam én azt, éveken át, amíg ki nem nőttem a terhesség miatt. Mi ez az egész marhaság ? Ki láthatja ezt? Mégis hogy gondolod ? És még a nevemet is odaírtad ???!!!

Pont valami hasonlóra számítottam és úgy gondoltam, hogy ha már úgyis mindegy, akkor „fullban fogom nyomni a kretént” és még rá is játszok a dologra. Helga szerencsére egy lábujjas papucsban volt, amitől azonnal lefelé kezdett tódulni a vérem, és arra gondoltam, hogy milyen jó illatos lehet a szép nagy talpa a gumi szandálban. Úgy látszik ezeket szereti, mert a két szandál is ilyen anyagú, amiket kaptam tőle (két RETRO szandál 10/10-es szaggal). Nyár volt, egy rövid farmer shortban volt, amiből a fél segge is kilátszódott. Nem is válaszoltam neki, hanem csak lelöktem a kanapéra, amin annyira meglepődött, hogy szólni sem tudott. Kihasználtam, a meglepődését, gyorsan elé térdeltem, és lerántottam a lábujjas papucsát a lábáról. Közben megláttam egy fél másodpercre a koszos talpait is.

– Azért mert imádom a lábadat! Figyelj csak! – mondtam a szemébe nézve és vadul belenyaltam a papucskája belsejébe. Ez annyira sokkolta, hogy nem tudott mit csinálni, csak ült megrökönyödötten. Két kézzel megfogtam az egyik papucskáját és vadul totálisan nyaltam a belsejét. Egy gumi papucs volt ez is, vagy valami gumiszerű anyagból készült, így az izzadtságot egy kicsit sem szívta be, szóval szinte minden centije talpizzadt volt. Beletöröltem az arcomba a nedves papucsot, és nyaltam, nyaltam, nyaltam. – Mi a faszt csinálsz ? – nyögte ki nagy nehezen, de csak nézett rám mint egy őrültre. Mivel láttam hogy nem szalad el, ezért láttam hogy jó a terv amit kieszeltem, és azon nyomban megfogtam a talpát mind a kettőt és az arcomba nyomtam. Az nem egy jó kifejezés, hogy büdösek voltak. Elképesztően erős gumi szandál és talp szag keveréke illatozott az arcom előtt, és olyan kegyetlenül izzadt is volt, hogy minden porcikája a lábacskájának nedves volt. Szagoltam a titkos helyen, ahol a lányoknak a legillatosabb szokott lenni a talpa, mégpedig a lábujj és a talp között.

Helga lábikója 36-osról a terhesség alatt 38.5-ösre, de inkább 39-esre nőtt. Gyakori ez a lányoknál, hogy a terhességhez alakul az anatómia. Én nagyon izgatónak találom ezt, sok csajtól vettem már így kinőtt szandált, vagy papucsot is. Szóval ez a brutál szép rózsaszínre festett lábujj ott illatozott az arcom előtt és mivel mindent egy lapra tettem fel, bele is nyaltam a talpába. Vadul próbáltam letisztítani az izzadtságot és a koszt is egyszerre róla. Ő közben végig undorral figyelte mit művelek, de nem éreztem ellenállást a lábaiban; engedte hogy nyaljam. – Te beteg vagy bazdmeg. – mondta undorral az arcán. Jól összekentem nyállal a talpakat, de lehet nem is kellett volna, mert olyan izzadtak voltak, hogy egyből baszhattam volna őket. A faszom rettenet módon állt, szóval amíg nyaltam a talpait az egyik kezemmel letoltam a nadrágomat és kibújtam belőle, hogy ne legyen ideje meggondolni magát és egy mozdulattal felálltam, megfogtam a két lábacskáját és azonnal baszni kezdtem a talpait.

5 perc nem telt el, hogy berontott a házba és én meg lesokkoltam és letámadtam, de szerintem ez egy olyan helyzet volt, amit csak így lehet kezelni, kár lett volna erről beszélgetni még, abból úgyis ő jött volna ki győztesen. Most meg itt állok meztelenül előtte és kúrom a talpait. Szerintem életem egyik, ha nem a legszebb nője volt Helga, nagyjából egy idősek vagyunk, pár évvel fiatalabb nálam és két gyerek szülése után is olyan teste van mint egy tininek. Most volt időm megnézni a beterpesztett shortja mögé is ahonnan kicsit kikandikált a bugyija. Felül egy egyszerű LEVI’S póló volt rajta, az undor viszont még most is ott volt az arcán. De nem tudta levenni a tekintetét a faszomról, ahogy ki be jár a puha izzadt talpacskái között. Tudom hogy tetszett neki, de nem mutathatta meg nekem még így egyből. Láttam hogy soha az életben nem csinált még hasonlót sem. Még ezt a sokkos állapotát kellett kihasználnom és úgy gondoltam nem várom meg, míg meggondolja magát.

-Fogd meg a szandálkádat és tartsd ide ! – Hajoltam le az egyik otthagyott kis fekete szandálért és adtam oda a kezébe. – És minek tartsam? Mi fog történni? – kérdezte megjátszott arroganciával, de nem is várt választ és nem is válaszoltam, csak megszorítottam a talpait mégjobban oldalról a faszomhoz, és átengedtem magam a látványnak. Itt van életem egyik legjobban áhított nője előttem és éppen a lábát baszom, kicsit látom a pináját is és a saját papucsát fogja hogy engedjem bele a gecimet. Ő közben önkéntelenül is megharapta az ajkait és csak néztem, hogy mi fog történni, tartott a drága a papucskáját, amit az előbb próbáltam tisztára nyalni, de még most is lehetett benne látni a kosz darabokat. Én már elvesztettem a fejemet és szokás szerint elkezdtem beszélni közben. – Óóóó, de finom a kis büdös talpad édes. Baszom a talpad, baszom Helga, BASZOOOOOMMMM !!! – akkora óriási nagyot élveztem, hogy egy spriccelés még Helga pólójára is ráment és szerintem a szájára is jutott a gecimből. Szóval inkább a faszom elé tartotta a papucsát, mert nem akarta, hogy az egész arca gecitől csöpögjön. Vagy 15 másodpercig tartott az orgazmusom és megsemmisítő volt. Teljesen tele lett a fekete szandálja vele és az érdeklődő tekintete is visszaváltott az undor állapotára. – Várj, hozok papírtörlőt! – mondtam neki nagy nehezen magamhoz térve. Kitörölte gyorsan a gecit és a lábait is áttörölgette a drága.

Most jött el az a pillanat, amikor már képtelen voltam az irányításra, és nem is tudtam mi fog történni. – Ez kibaszott beteg dolog volt, de beteg perverz hülye !! – mondta rám nézve, de ez volt az a pillanat, amikor a megjátszott vagy való undor mögött megláttam végre valamit. Egy félmosolyt.

Azzal a lendülettel, megfogta a két papucsát és mezítláb elszaladt, már csak a kocsi ajtó csapódását hallottam kint az utcáról.

(folyt.köv.)

What’s your Reaction?
+1
3
+1
2
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0