saját baszások

Adrienn lábujjlenyomatos szandálja alaposan megbaszva.

Már akkor beleszerettem a szandálba, amikor még csak a Marketplace-en láttam a hirdetést. Azonnal le is csaptam rá, mert tudtam, hogy ha bárki közülünk látja meg, hasonlóan fog tenni. A szandál pontosan olyan tökély, mint a képeken és szagilag is eléggé erős. Legalább két-három évig minden nyáron hordta a drága, ezt még messenger-ben írta meg. Azóta már másik két szandál is érkezett tőle, amik szagilag olyan erősek, hogy még nem is mertem nekik látni.

A múlt héten végre volt egy szabad délelőttöm, ahol kipróbálhattam az új világítást is, amit a forgatásokhoz szereztem be és az elmaradt cipőket is sorba basztam. Adrienn fapapucsa volt az egyik. 10 percnyi kúrást vettem fel, és közben használtam egy kis olajat is, amit már utólag kicsit sajnálok, mert elvitte a fapapucs talp szagát egy picit, de aztán gondosan kitörölgettem.

Közben nem bírtam ki, hogy ne kóstoljam meg a lábujjak részénél a papucskát és naná, hogy isteni finom volt az íze is. A pánt részénél nem annyira jó baszni, ugyanis ott van egy jó nagy csat, de a szokásos hajlítás miatt, pont erre lett kitalálva, ha összeérintem a talpakat, akkor pontosan befér a faszom közé. Isteni jó érzés a fa érintése, kurva jó baszni a szandált. Szemből is isteni, és nem olyan nagy a 38-as a farkamra, mint a 41-es, 42-es szandálok szoktak.

Ezen a napon basztam még előtt Zsuzsika hatalmas 41-esét is és ez is ott volt kéznél, a végén őt is bevettem a buliba. A végén már nehéz volt visszatartanom a gecit.

Itt a videó a teljes baszásról:

What’s your Reaction?
+1
7
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0