marketplace

Megérkezett Szandi szétjárt papucsa, de az illata semmi a másik kettő szandálhoz képest, amiket még vettem.

Nagyon sokan olvastátok Szandi történetét, és a büdös hatalmas szandálokat, amiket vettem tőle. Persze hogy már szétnyaltam és szagoltam a gumi papucskáját a drágának. A videó is egészen hihetetlen amit kaptam tőle, és most pedig egy még merészebbre készülünk, de nem akarom még elmondani nektek, az tuti hogy még erre is rá fog tenni a drága és valami egészen elképesztőt csinál majd a tökély hatalmas talpaival nekem.

De ez a poszt most kivételesen nem is miatta íródott, pedig szépen légmentesen lezárva érkezett az a szandál, amit a legtovább hordott életében. Nem is kell mondanom milyen tökély mindene…

Egyszerre kaptam meg a másik két szandált is, amit vettem még Adrienntől, akitől már vettem a lábujjlenyomatos fapapucsot. A szandálok EGÉSZEN ELKÉPESZTŐEN jó illatúak. Főleg a fekete olyan, hogy sajnálom is szagolni, nehogy elmúljon a büdössége. Még sajnos nem volt időm tesztelni a faszomon a cuccokat, de ez a három szandál megint csak meg fog érni egy egész napot otthon.

Az első alkalommal még bizalmatlan volt a csaj, de mivel egyből fizettem neki előre, most már megváltozott minden. Simán küldött felvéve is képet. Ha csinálok top10 büdös szandál listát, ez a fekete cipő ezer %, hogy szerepelni fog benne. Kegyetlenül faszfelállító a talpszaga a csajnak.

What’s your Reaction?
+1
5
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0