saját baszások

A csajom a barátnőjénél alszik ma reggel, rábeszéltem, hogy csináljon képeket a cipőiről :)

Mekkora kibaszott lehetőség volt, amit elszalasztottam, hogy én is ott legyek és megbaszhassam ezeket a cipőket. Készüljetek fel, hogy kegyetlenül szép agyonhasznált illatos baszható cipőket láthattok majd !

Az a baj, hogy közben hazaérkezett a csajszi faszija is, szóval ennyi volt az élvezkedés, arra pedig nem tudtam rábeszélni, hogy „lopjon” el egyet a cipők közül. Akár úgy is elhozhatná mondjuk a lábujjlenyomatos BENCH szandált, hogy aztán úgy viszi vissza, hogy megbasztam, szétnyaltam és hordhatja tovább a gecis szandált.

Pont így volt ennél is, amikor még el is mondattam, hogy háromszor csorgott bele a gecim, és most meg ott van a cipőtárolójában 🙂

Nna, hát ezt így gyorsan reggelre, hogy jól induljon a napom. Azért még reménykedem, hogy sikerül hazahozni valamit, ha igen, akkor holnap szabin leszek, hogy baszhassam egész kibaszott nap !!

Amúgy ez is a csajszi szandálja, amit nekem küldött, használtan, hogy megbaszhassam. Tud róla, hogy baszom. Hát nem izgató ? Képet a csajsziról nem mutatok és találkozni is csak egyszer találkoztunk még, de talán a parkos Tankcsapda koncerten ő is ott lesz most két hét múlva 🙂 1.80 magas eredeti vörös hajú, és hát a lábacskája meg, mint látjátok 41-es. Az álmom !!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
2
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0