marketplace

Baszhatóak: Agyonhasznált büdös szandálok 2000 ft alatt.

A büdösséget nem tudom garantálni, de azért ebben az árkategóriában a tapasztalataim alapján eléggé erős illatú cipőket lehet kapni.

41-es felfűzős lapos talpú – 1000 ft

Van egy hasonló a tulajdonomban és elég erős szagú az is, habár nem ilyen isteni agy méretű mint ez.

Üzletasszony Timi szétjárt 40-ese (2000 ft)

A csajról nem igazán találtam szóló képet, de a Facebookján van azért csak sehol sincs magában. Eléggé használtnak, illatosnak és baszhatónak tűnik a szandálka !

UPDATE: írtam a csajnak láb kép iránt – Eladta 🙁 De van neki még eladó cipője, annak itt a linkje.

Alexandra 41-es lábujjas papucsa.

Ez az online poszt írás varázsa, hogy ugyanis közben míg ezt írtam a csaj aki árulja a szandálját, már válaszolt is és már meg is vettem. Főleg, hogy a talp fotókban is benne lesz a drága, ami egyre több csajnál bejön, csak a megfelelő dumát kell nekik tálalni. Nekem a csodálat és a rajongás legtöbbször be szokott jönni. Ami nem is nehéz, mert nagyláb-rajongóként egy 41-es szandál és egy pár fotó a csaj 41-es talpairól eléggé faszfelállító dolog. Szóval Marketplace link az most nincs, ellenben nemsokára baszhatom, és nyalhatom is ezeket az illatos kis gumi talpakat !

Adrienntől ingyen elhozhatók

Tényleg. Becsületkassza, azt írja a csaj. Azonnal rá is mentem én is és ha akarjátok ti is megtehetitek, elég jó csajról beszélünk azért.

Erről is tutira lemaradunk, mert már sokan írtak a csajnak. Kiderítettem, hogy a tesójának a cipői voltak. Az a lábujjkivillantós magas sarkú eléggé odabasz. Marketplace link.

What’s your Reaction?
+1
2
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0