Megaposzt: Hajnalka 41-es agyonhasznált szandáljai szétbaszva

What’s your Reaction?
+1
8
+1
4
+1
2
+1
+1

Nyugtassatok meg, hogy nem szemét dolog kiposztolni erről a csajról a dolgokat, és úgy egyáltalán nem az. Mostanában minden ezzel van tele, hogy így úgy a képek, meg beperellek személyiségi jogok miatt. Kicsit berezeltem, mikor megnéztem a Netlifixen ezt a dokumentumfilmet.

Itt mondjuk semmi olyan képet nem mutatok meg senkiről, ami ne lenne nyilvános, a Marketplace-ről le lehet menteni termékeket, és az eladó Facebook oldala sem privát, szóval a mondat végére szépen meg is nyugtattam magam. Már írtam a csajról nektek, aki nagyon kedves volt és szinte kérdés nélkül küldte nekem a láb képeket a szandálkáiról. Szandálkák, miket írok, mega-szandálok !! 41-42-es brutál nagy igazán erős szagú basznivalók !!!

Mutatok azért pár képet az isteni szépségekről. A lába és a talpacskája is kegyetlenül baszható, de sajnos még nem jutottam tovább a csajnál, de fűzöm tovább és érzem, hogy lesz itt még több is.

Természetesen ezeket mind megbasztam, nyaltam és szagoltam is. A középső az egyik legbüdösebb szandál, amivel valaha találkoztam, nagy kár, hogy oda kell adnom ennek a csajnak. Nem baj annyira, mert beleélveztem háromszor, és az összes odaragadt koszt lenyaltam már róla, szóval izgató lesz hogy egy másik nagy lábú csajszi hordja majd és izzad bele a hatalmas talpa.

Nna de térjünk vissza az akcióhoz !

A fenti képeken nem szerepel, de ajándékba kaptam még egy széthordott topánkát is, kellően erőteljes szaggal:

Kicsit rá voltam már gerjedve a csajra és a lábára, hogy kb. 3 perc után bele is élveztem a topánkába. Nem igazán ez volt a terveimben, mikor kiderült hogy van szabad egy órám, amíg csak játszadozhatok. Nna de mindegy baszom is tovább az isteni illatú cipőt:

Egy pár percet felvettem belőle, de aztán letettem a telefont és úgy kúrtam tovább még.

Aztán jött a virágos lábujjközös, ami habár eléggé kopott és használt volt, de sajnos szagilag ez volt a leg-kevésbé illatos. A virág meg pont ott helyezkedik el, ami a legjobban zavar, amikor a farkamhoz szorítom a szandált. Egyébként tényleg rengeteget hordhatta a csaj, mert a talp része nagyon el van kopva. Kár hogy az a szag nincs meg aminek meg kellene lennie !!

Hasonló poszt:   A képen látható összes szandálba beleélveztem (videóval)

Aztán jött a sorban a második legjobb amire vágytam, ez pedig a Graceland szandál. Nem egy világmárka, de szépen ki lett járva ez is, és akkora hatalmas nagy a pánt rajta, hogy gond nélkül befért alá a faszom, még szemből is. Az illat itt már elég erős, szóval látszik hogy bírta a csaj a szandált nagyon. Sokat használta.

Mutatok egy lassítós videót a baszásról:

Ezt a szandált elképesztően jó baszni, brutálisan nagy, szerintem a legnagyobb amit valaha basztam. Talán Izabella Bassanoja és a világoskék 42-es szandálja vetekedhet vele:

Ahogy szemből baszom pont akkor a hajlása, hogy a talpait össze értetve belefér közé a fasz. És akkora nagy, hogy amikor szemből kúrom elveszik benne, kétszer is beleférne a farkam simán.

És akkor a legvégére hagyjuk a legjobbat, mint ahogyan én tettem. Ez az a szandál, ami miatt rákattintottam a csajra. Egy agyonhasznált bőr szandál, ami egyébként eléggé minőségi cucc, és állítólag Amerikából hozta. Szóval tengeren túl vásárolt szandálra folyhat a gecim. Ma délután vittel e a barátnőm a nagy lábú nővérke barátnőjének a szandit, szóval el is búcsúztam tőle, pedig ez volt életem eddigi egyik legbüdösebb szandálja. Nagyon nagyon erős szaga volt, rohadtuk szerethette a drága, egy hét alatt háromszor volt időm beleélvezni, vagy négyszer, már nem is emlékszem pontosan.

A talpa nagyon minőségi bőr, egyből látszik rajta minden nedvesség, mint azt a videóban is látni fogjátok.

Aztán a gecit csak nem ezekre a szépségekre engedtem, mert egyrészt az utolsó szandált elviszik, a többit pedig még nem nyaltam végig szépen alaposan, szóval maradt a jó öreg szokásos Bassano Izabellától:

Egy perc sem kellett hozzá: