What’s your Reaction?
+1
12
+1
4
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
saját baszások

Annyira kár, hogy nem érezhetitek milyen igazán izzadt és büdös ez a szandál, amit baszok.

Komolyan mondom hogy csinálnom kellene egy top listát a megvett szandálokról, büdösségi sorrendben. Ez a sárga szandi, habár így kép alapján nem néz ki olyan extra használtnak, de higgyetek nekem. AZ !!

Már egyszer fel promóztam a csajszit, akitől vettem és dícsértem hogy milyen isteni sokat hordhatta és izzadhatott benne elehet a talpikója. Azóta nagyon rákaptam a szandálra, basztam már meg vagy ötször is, legtöbbször nem volt kamera képes a produkció, de most egyet csináltam direkt az oldalra.

Emlékeztetőnek itt a csaj és a szandálkája is; felvéve a 39-es lábára:

A talp része minden egyes porcikája rettenet szagos, a legillatosabb rész nem is a lábujj és nem is a sarok résznél található (pedig itt szokott lenni a legtöbb szandálnál), hanem a pántok alatt, ahol a lábujjak és a talpikó csatlakoznak egymáshoz, nem tudom pontosan mi annak a biológiai kifejezése. Szóval ott olyan, mintha egy egész napnyi edzés, vagy túrázás után szagolnál bele a csaj talpaiba, úgy, hogy egy nejlon zokni volt rajta.

Amikor csak baszom is végig érzem a szagát. Simán, fél méterről is szagolom. Nagyon durva !!! A videóban 3.40-nél majdnem ki is spriccelek, de éppen vissza tudom tartani a gecit. Baszom folyamatosan és közben megmutatom a kamerának a talpát is, ami ugyancsak szépen használt, látni hogy nem egyszer volt a drága lábán, hanem legalább ötvenszer, ha nem százszor is.

Itt a teljes videó a baszásról:

What’s your Reaction?
+1
12
+1
4
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0