41-es lábú tini és a szétjárt 5 éves szandálja + (talp kép a csajtól)

What’s your Reaction?
+1
18
+1
4
+1
7
+1
+1

Rájöttem, hogy ha pár fokkal határozottabb és rámenősebb vagyok, akkor sokkal hamarabb érek el sikert lábimádóként a Marketplace-en. Így jártam ma is, amikor már elhatároztam hogy ebben a hónapban elég lesz és nem költök többet cipőkre, ennek ellenére vettem négy párat ….

De hát hogy lehet ellenállni egy csajnak, aki szinte kérés nélkül küldi a képeket a lábáról, ami szinte tökéletes, 41-es !!! Az első szandált hordta évekig, nézzétek azt a mennyiségű koszt, amit le fogok nyalni róla.

Remélem az illata is olyan tökély, mit ahogy kinéz :

Jól látjátok, igen. 450 forintért vettem meg !!!!! Aztán még válogattam kettőt a csajtól és egy harmadikat meg csak odaadott ajcsiba, mert az már annyira kopott és használt, meg szagos is. SZAGOS !!! Értitek ??? Készen is vagyok.

Ez az egész postával csak 4000 forint. Ahhoz képest, hogy Jázminnál adtam már egy pár cipőért is kétszer ennyit is, eléggé jó ár nem ? Írtam neki, hogy ha küldd egy talp képet, akkor adok érte 5000-et, hogy kerek szám legyen.

És küldött is :

Ez egy 1000 forintos talp kép, úgy nézzétek 🙂 Nekem megéri, mert ezt fogom nézni miközben szagolom és baszom az isteni szép büdös hatalmas 41-es szandáljait.

Beszámolok majd a csomag megérkezéséről !

Jja, el ne felejtsem a csajt is a végére: