Baszom Jázmin illatos szétszakadt agyon használt szandálját.

What’s your Reaction?
+1
+1
+1
2
+1
+1

Annyi cipőt és papucsot vettem már a drágától, hogy komolyan már nem is tudom, hol tartok. Van olyan, amit még nem is volt időn baszni, ez a barna széthordott szandál is ezek közé tartozik, de most végre volt időm kicsit foglalkozni vele. A szandál annyira szét van hordva, hogy a baszás közben is hullik darabjaira, szóval gondolhatjátok, ha egy ilyen cucc ennyire szétesik, akkor mennyit hordhatta a csaj? És milyen erős illata van a talp részénél?

Nagyon erős, annyira, hogy (amit kifejezetten imádok), amikor baszom is érezni lehet a szagát. A történethez tartozik, hogy előtte megint csak, kb ötvenedjére, nem tudtam ellenállni a piros büdös Bassano-nak, és beleélveztem:

Majd basztam még egy pár percig és még más újonnan szerzett cipőket is, csak azokat nem vettem fel kamerára. Szóval egy elélvezés után azonnal és folyamatosan basztam ezt a csodát is. Ha nem emlékeznétek, akkor itt van a csaj lábán a platformos telitalpú:

Ugye nem nagyon kell kommentárt írnom a lábfejhez? Már méltattam eleget a drága lábikóját.

Szóval így geci farokkal kezdem el baszni a kis cipőcskét és közben darabjaira hullik, de tényleg esnek ki belőle a darabok. Isteni finom bőr egyébként a szandál, olyan márka pont mint a másik Jázmin féle illatos cucc, amit még szinte a legelején vettem tőle. Baszom folyamatosan, de annyira bekattan az agyam a talpszagától, hogy kb. másfél perc után mintha megint elélveznék, de próbálom valahogy visszatartani a gecimet. Nehéz dolog, főleg miután bele is szagolok a szandál talpába belülről. Egyébként ezek a fajta platformos cipők rettenet jól baszhatóak, pont ha összeérinted, akkor odafér a farkad közéjük. De ilyen szandált még szerintem alig kúrtam, ami tényleg a baszás közben hullik a darabjaira 🙂

Hasonló poszt:   Házhoz hozzák a baszni való cipőket. A világ legszerencsésebb embere vagyok.

Látjátok mennyire totálisan szét van roncsolódva a pánt része, pedig nem az a gagyi cucc, totálisan bőr és mégis … A talp részénél az illat pedig … leírhatatlanul csodálatos. Pont olyan amilyentől bárkinek a farka szétrobbanna. Komolyan mondom, még ha nem is lábimádó, de megérzi ezt a szagot, a gatyájába élvez azt garantálom.

Kicsit már alkonyodik, azért ilyen bénák a fények, de a lényeg látható azért.

Itt a teljes videó a baszásról: