5 tökéletes basznivaló a nyárra – Marketplace linkekkel

What’s your Reaction?
+1
4
+1
2
+1
1
+1
+1

Szerencsére, ahogy beköszöntött a nyár, egyre több szandált / papucsot árulnak a lányok a marketon. Válogattam most nektek 5 kurva jót, amit én is megvennék, ha lenne rá lóvém, és nem basznám el ugyanígy csak mások szandálkáira, papucskáira, vagy mezítlábas fotóira.

Adrienn tetkós lába

Adriennről csak azért nem teszek fel képet, mert mindegyiken a kislányával van és azt meg már mégse, de a Marketplace linkjén csekkolhatjátok őt is. Egy csomó szandált árul, és mindegyikhez odaírja az egyik legutáltabb szót, amit kibaszottul gyűlölök : “hibátlan”.

Lilla szép hosszú 38-as lábujjai

Eladó szandálja persze neki is van, nem csak a lábujjairól írok. Nem nagyon tűnnek sajnos használtnak a cuccok és sterilt nem nagyon szoktam venni. De nektek hátha bejön !

A csajszi aki letiltott, de rábaszott, mert csak felkerült a lába egy lábfétis oldalra

Van ez így, van aki rájön a turpisságra, én ilyenkor általában nem visszakozni, hanem visszatámadni szoktam. Szóval Máthé Eszter üdvözöllek a magyar cipőbaszók oldalán !!

Viktória csodálatos lábujjai és drága szandálkája

Ez egyedül a baj vele, hogy 4500-at nem adok egy ilyen akármilyen lábujjas szandiért, pedig a lábfej az 10/10 !!! Marketplace link.

Annára nagy lett a kilences szandál

Mert láthatóan csak 38-as a lábacskája. Nna nem baj, gondolta eladja a marketplace-en, hátha felkerül még a hírhedt magyar cipőbaszók blogjába is 🙂