Megbasztam az összes 41-es, 42-es szandált egymás után és rájuk is élveztem.

What’s your Reaction?
+1
+1
+1
8
+1
+1

Még a múlt héten érkezett meg az egyik legnagyobb fatalpú szandál, amit valaha láttam. Nem is az egyik, hanem ténylegesen a legnagyobb. 41 van beleírva, de szerintem inkább negyvenkettes lehet. Már írtam róla, hogy megírom nektek kitől vettem. Most eljött ez az idő.

A marketplace-en azért néha bele lehet akadni ismert emberekbe, akik ugyancsak árulják a cuccaikat pár ezer forintért. Így találtam meg Koltay Anna illatos fekete tűsarkúját is, amit kizárólag mezítláb hordott, és így találtam rá erre a csajra is. Nem egy világhíres celebrity azért, de jó érzés ismert nő papucsába engedni a gecimet, olyan kis plusz érzést ad hozzá a veréshez.

Koós Rékáról van szó, aki musical énekes-színész és onnan ismerhetitek, hogy ő volt Koós János lánya. Nna, tőle vettem a szandált potom 2000-ft-ért, és szerintem alaposan hordva volt, mert érzem azt a kellemes illatot, amit az izzadt láb okoz a fa talpon, ugyanis egy hatalmas fatalpú szandál ez. A hatalmas azt tényleg hatalmasként kell elképzelni, elveszik ebben is a faszom, mint a macskás csaj legújabb szandáljában.

Itt egy pár kép a csajról:

Szóval ő az, 49 éves és talán még onnan ismerhetitek, hogy ő énekelte fel az első Való Világ zenéjét ezer éve.

Ezek voltak a hirdetésben:

Professzionálisan pedikűrözött szépen eres hatalmas szép nagy láb. Imádom.

Azt gondoltam úgy avatom fel, hogy megbaszom vele együtt az összes olyan szandált, ami még ilyen nagy méretű és a birtokomban van. Így jöttek a következő szandálok: A piros Bassano, ami még mindíg favorit persze és a barátnőm kolléganőjének a szép nagy 41-es szandálja, amit már ugyancsak basztam legalább 5x.

Tudtam már az elején, hogy ha beleszagolok az új szandál talpába, akkor pillanatokon belül fröccsen e gecim, így is járok a videó végén, szóval addig inkább a másik két szandált baszom. A Bassanora nincsenek szavak egy év után is kibaszott erősen “büdös”, de a másik szandálon is érezni a csajszi talpának a szagát.

Hasonló poszt:   Cipőmániás férfiak kíméljenek ! Írja Anna a hirdetésében :)

Aztán a végén úgy is jártam, mint azt előre megjósoltam magamnak. Megéreztem a talp szagát, ami eléggé erős így azonnal spriccelt is a gecim a szandál másik párjára rá.

Itt a videó a baszásról: