Amiért akár 100.000 ft-ot os fizetnék: Mikayla Miles lábának nyalása.

What’s your Reaction?
+1
+1
1
+1
3
+1
+1

Vannak olyan szerencsések, akiknek nem hogy fizetniük nem kell, de forgathatnak a magas amazonnal és szerintem még ők kapnak ezért pénzt, hogy a pornó történelem egyik (ha nem a legnagyobb) lábát nyalogathassák és szophatják azt a tökély lábujjakat. A videók a cikk végén találhatóak !

Két remek kis videót töltök most fel ide, hogy lássátok miért is rajongok én a nagy lábakért és tartom kegyetlenül izgatónak azt, ha egy ekkora mega-talpat lehet nyalni. Ennek a nőnek a talpai egyszerűen tökéletesek. Magyar méretre számítva kb 49-50-esek lehetnek. Az első sztori szerint a felnyírt hajú csajszi felveszi Mikayla mega-szandálját (szerintem úgy kellett csináltatnia szegénynek) és abban tipeg, majd inkább mondja neki a szexi magas amazon, hogy jó lenne ha nyalogatná inkább azt a talpat.

Neki is lát a mázlistája, akkora a talpa a csajnak, mint a felnyírt leszbi csaj alkarja basszameg !! Nyalogatja szopogatja a világ legszebb és szerintem legnagyobb lábujjait is, és ekkor érkezik meg a másik csaj, aki ugyancsak ezt fogja tenni.

Aztán tudjátok mi lesz ?? Ő is nekilát és nyalja ezt a talpat !! A rohadt mocskos életbe abba, ki is kell vernem erre de azonnal.

De mutatok egy másikat is, amiben megint a hatalmas lábú istennő a főszereplő.

Egy pszichiátert játszik a csaj, aki hipnózis után arra veszi rá a hozzá érkező leszbiket, hogy azonnal essenek neki a lábikójának és nyalják a kis 50-es talpikót. Neki is esnek a szerencsések. Masszírozzák és szopják nyalják ezt a csodát.