Újra a macskás csajnál jártam és sorba basztam a szandáljait.

What’s your Reaction?
+1
6
+1
2
+1
3
+1
+1

Tavaly volt már egy éve, hogy elkezdődött az egyirányú szerelem közötte és a szandálkái között, amióta hozzám került (karácsonykor) a piros Bassano szandál, ami egy olyan totem egy cipőbaszó életében, ami nálam még mind máig top5-ös, Jázmin 10 évig hordott Converse-e, magas sarkúja és még pár erős illatú cipő között.

Most pénteken megint volt szerencsém egy picikét egyedül lenni az előszoba szekrénnyel és alaposan átkutatni azt. Miután a cicák jóllaktak, neki is láttam, mert csak kb. fél órám volt az egészre és minél több szandált meg akartam baszni, szagolni és nyalogatni.

A szokásos cipőtartót is levideóztam, nézzétek milyen szép nagy a kínálat:

Itt találtam ezt a viszonylag újnak mondható szandálkát. Szandálkát, kibaszott 41-es óriás szandál, annyira, hogy ha két farkam lenne is beleférne egymás mellé kb olyan széles. Szerencsére az illat azonnal megcsapott, szinte ugyanaz, amit a Bassano-nál szoktam érezni, igen, ez a csajszi lábának a szaga. Ezt fogom nyalogatni, közelről szagolni és közben verni a faszomat.

Annyira nagy a cipő, nézzétek, hogy a farkam szinte elveszik benne. Ki is kapcsolom a kamerát és úgy baszom, nem tudok többet felvenni belőle, mert azon agyalok hogy bele is kéne élvezni, de kibírom még.

Szétnézek inkább a fenti szekrényben, mert emlékszem, hogy ott is voltak cipők, a piros Bassanot is onnan csórtam el:

Meg is találom ezt az alaposan használt Clara Barson-t, amit már tavaly is basztam, amikor először volt rá lehetőségem, így most is tudom, hogy isteni lesz a szaga. Akkor bele is élveztem, majd dugtam tovább.

Szépen használt azért ez is, látszik a sarkán, hogy szét van hordva teljesen. Illatilag totálisan tökély persze, verem is egy kicsit vele megint a faszomat. Próbáltam a cipő belsejéről is csinálni, de nem nyitott az eleje így nem sikerültek olyan jól, de azért a kopottsága kellően látszik.

Hasonló poszt:   Háromszor egymás után élveztem rá az irodai szandálra.

Így állt a farkamon. Olyan erős szaga volt ennek is és az utolsó szandálkának is, hogy amíg a faszomon húzogattam is éreztem a szagát. Ez azért eléggé odabaszó egy helyzet nem igaz ?

Emlékeztem még egy szandálkára, ami majdnem olyan használt volt, mint a kedvenc piros szétkoptatott cipője a csajnak, és még egy világos kékre is, de azt nem találtam meg, szerintem éppen abban ment el itthonról. Szagilag nagyon, de nagyon durva volt az is. Tavaly az első alkalomkor még itt volt. Azt hiszem ebbe már 42-es szám volt beleírva !!!

Viszont a másik szandál otthon volt, szerintem ezt inkább ünnepélyesebb alkalmakkor hordhatja. Azonnal nekiestem baszni, és főleg szagolni, nyalni ezt is. Isteni finom kopott büdös Graceland szandál(ka):

A Beleélvezés most elmaradt, de már nagyon bánom hogy nem hoztam el az egyiket örökbe, mind máig az egyik legjobb lábszagú csajnak tartom ezt a csajt és imádom ahogy szét hordja a szandálkáit.

Ha még érdekel a csajjal kapcsolatban titeket bármi akkor a Dossziéjában eléritek.